Mit szóltok ahhoz, hogy megint megemelik a cigaretta árát?
2020-tól megint emelkedni fog a cigaretta ára, egy márkásabb doboz cigi így már nagyjából 1500.- Ft körül lesz. Mit szóltok ehhez? Dohányosok, továbbra is megfogjátok venni vagy az emelés miatt inkább leszoktok a dohányzásról? Nem dohányosok, egyetértetek a tervezettel?
Na végig olvastam itt a kommenteket, mi dohányzunk.(nem én pontoztam le a válaszolókat, mert nem az óvodában vagyok) És fogunk is, amíg anyagilag megengedhetjük magunknak. Nem dobozosat szívunk, hanem töltjük.
Valaki írta, hogy az orvos első kérdése, hogy iszik, dohányzik? Ez így van, nekem erre régebben -mielőtt nem lett szklerózisom-, annyi volt a válaszom, hogy dolgozom, és dohányzom. Megjegyzem, a körzeti orvostól kértem segítséget a leszokáshoz, annyi volt a válasza, hogy vegyek Nic..ettet. Ennyit magamtól is tudok.
Sokan írjátok, hogy ilyen-olyan káros hatással van, ezzel természetesen tisztában is vagyok, de amíg egy dohányos a legtöbbet saját magának árt, mi a vélemény az alkoholról? Nem egy haláleset történik az alkohol miatt mert apuka megint részegen ment haza... Vagy mit szóltok az utcán garázdálkodó részegekhez? Most írjam, hogy miért nem csinálnak ugyanúgy Nemzeti Italboltokat is? Gyanítom, sokkal nagyobb lenne a felháborodás.
Na, de hogy a kérdésre is válaszoljak, igen, mérges vagyok az újabb emelés miatt, de aki iszik vagy dohányzik, az úgyis meg fogja venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!