Az alkalmassági vizsgára szülővel szoktak menni?
Figyelt kérdés
Neharagudjtok, hogy ide írom, de itt nornális emberek vannak. Holnap megyek alkalmasság vizsgára és aki volt már ilyenen az szülővel ment?2019. jún. 4. 18:30
11/21 A kérdező kommentje:
Örülök annak, hogy vannak akik tudnak olvasni
2019. jún. 4. 18:53
12/21 A kérdező kommentje:
9, semmi probléma, mostmár én is megkerdőjelrzem az állításom
10, elnézést, hogy az autocorrect átírta
2019. jún. 4. 18:54
13/21 anonim válasza:
Azért nehogymár a kulcsszavakból kelljen kitalálni, mit akart kérdezni!
14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen nagy figyelmet fordítasz a kérdésemre.
2019. jún. 4. 18:58
15/21 anonim válasza:
Az amúgy megvan hogy hülye kérdésre hülye válasz? :)
16/21 A kérdező kommentje:
De ez miért lenne hülye kérdés? Nem voltam még ilyenen nem tudom, és ez az oldal ha jól tudom arra van, hogy kérdezzünk. De ahogy olvasom neked csak az megy, hogy beszólj egy gyereknek.
2019. jún. 4. 19:14
17/21 anonim válasza:
De öreg, semmiféle konkrétumot nem írtál 'ázzeg, most komolyan mi malmozzuk ki, hogy mi a frászkarikára gondoltál pontosan "alkalmasságin"? Máskor írd be légy oly kedves a lényeges dolgokat is a kérdésbe, és akkor talán kevesebben fogják félreérteni.
18/21 anonim válasza:
Bezzeg ilyenkor gyerek xD
Egyébként tanító jellegű. Csak én baseball ütővel szoktam tanítani.
19/21 A kérdező kommentje:
Rendben, de ha ezt elsőre leírtad volna, most nem itt tartanánk.
Általános iskolás vagyok ➡️most megyek majd középiskolába. Egészségügyi szakra megyek.
2019. jún. 4. 19:27
20/21 A kérdező kommentje:
18,
"Bezzeg ilyenkor gyerek"
Ezt, hogy érted?
2019. jún. 4. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!