Szarvas negyedik turnursa tényleg hülyék járnak?
Figyelt kérdés
idén megyek először szarvasra, és többen is mondták ezt:/ szerinetetek ez igaz?2019. máj. 28. 17:01
1/3 anonim válasza:
Nézzél a tükörbe, és tedd fel magadnak ugyanezt a kérdést:
Ha tudom, hogy hülyék közé megyek, akkor én is hülye vagyok??!
Az!
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes választ #1 :)
2019. máj. 29. 14:16
3/3 anonim válasza:
Szia!
Tudoom,régen tetted fel a kérdést. Azóta voltál 4.turnusban,vagy másikba mentél?
Én oda járok,nem mindenki hülye:)
Szerintem a hülye feloszlás a többi turnusban is így van,de nincs tapasztalatom,eddig csak a 4.be mentem,én személy szerint nagyon szeretem,megvan az összeszokott baráti társaságom,akikkel év közben is tartom a kapcsolatot. Remélem jövőre már lesz Szarvas,mert ha nem,én betörök a táborba:)
Gondolom nem kaptál olyan kielégítő választ,esetleg írj privátban,lehet ismerjük egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!