Lányok, mi lenne a reakciótok ha egy férfi ismeretlenül az utcán megpróbálna megcsókolni lesmárolni?
Figyelt kérdés
2019. máj. 25. 22:55
11/21 anonim válasza:
Érdekes, hogy ilyen kérdés esetén előjön szinte minden nőből a Miss Kick-boxer:).
12/21 anonim válasza:
Vagy megijednék és elkezdenék futni, vagy nyakon könyökölném és megrúgnám.
Undorító az ilyen ember.
13/21 anonim válasza:
Kiskorom óta járok küzdősportra,továbbá katona vagyok. Megtudnám magam védeni.
14/21 anonim válasza:
Leordítanám a fejed és meg is csusztatnálak.Ha szerencsed van a párom nincs a közelben,mert ő el is ásna.
15/21 anonim válasza:
Annyi ilyen kérdés van, és nem tudom elképzelni, hogy képzelik el a kérdezők. Csücsöríteni sem tudna, hisz ahhoz elég közel kell jönnie, hogy megcsókoljon. Ha meg egy idegen ennyire közel jön, az ember ösztönösen elkezd hátrálni, kitartani a karjait maga elé.
16/21 anonim válasza:
10-eske, szóval aki nem hagyja, hogy random idegenek lekapják az utcán, az leszbikus és nem számít nőnek? :D
17/21 anonim válasza:
“Érdekes, hogy ilyen kérdés esetén előjön szinte minden nőből a Miss Kick-boxer:).”
Mert te mit tennél, ha egy idegen FÉRFI megcsókolna az utcán? Hagynád, vagy orrbavernéd, Mister Kick-boxer?
18/21 anonim válasza:
Egy ilyen eset után az illetőnek a nyakában himbálóznának a golyói, mint a plüss dobókockák a visszapillantó tükrökön.
19/21 anonim válasza:
Valószínűleg ellökném magamtól, és villámgyorsan odébbmennék.
20/21 anonim válasza:
Annyi ilyen kérdés van különböző kategóriákban, hogy az ember lánya azt hinné, hogy ezeken a válaszokon élvezkedtek....
Amúgy nem tudom, kérdező... Te mit tennél, ha egy random nő odamenne hozzád az utcán, és úgy megcsavarná a kis heréidet, hogy utódot sem tudnál nemzeni utána? Bejönne? Vagy esetleg mérges lennél? Magamtól nem tudom eldönteni szóval legyszi segíts már ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!