Miből lehet meggazdagodni Magyarországon?
Figyelt kérdés
Olyasmikre gondolok, hogy miben rejlik most a “jövő”, mit érdemes tanulni. Tudom, nem a fizetés miatt választunk pályát, de azért érdekelne, hogy mi a felkapott most. Ha jól tudom, az IT megy most nagyon, és egyéb számítástechnikai és programozási szakmák a keresettek.
A gázszerelő és fidesz szavazó poénokat meg lehet spórolni :)
2019. máj. 20. 21:54
1/13 anonim válasza:
Egy olyan dologhoz kell érteni és abban jónak lenni, amit szeretsz csinálni és van rá kereslet.
2/13 anonim válasza:
influencerkedes, vallalkozas, informatika, zeneles. nekem hirtelen ezek jutottak eszembe. de persze az sem mindegy mennyire akarsz gazdag lenni.
3/13 anonim válasza:
Jó ötletek, jó kapcsolatok, kitartó munka. Ez a három kell hozzá leginkább. Ha igen, a legfontosabb, BECSÜLET!
4/13 anonim válasza:
A biztos receptet megtalálod Orbán hátsó felének tisztogatásával!
(és ne reklamálj hogy Orbánoztam: ha nem írod a kulcsszavakba, eszembe sem jutott volna!)
5/13 A kérdező kommentje:
Utolsó elég lesz😂. Csak akárhány ilyesmi kérdést olvastam, mindig volt egy humorzsák aki lenyomta a “legyél gázszerelő milliárodos”, vagy csak szimplán fideszes politikus és a vagyondod egyenlő az ország vagyonával..
2019. máj. 20. 23:56
6/13 anonim válasza:
Azért ez így cseppet sem ellentmondásos:
"A gázszerelő és fidesz szavazó poénokat meg lehet spórolni :)
Keress kérdéseket hasonló témákban: Magyarország, gazdag, gazdagság, vagyon, pénz, Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc"
7/13 anonim válasza:
62 megint mellé lőtt mint általában szokott is...
8/13 anonim válasza:
A kezdetekbe nem gondolt bele főleg az általa istenített emberek kapcsán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!