Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hármas találatom volt az...

Hármas találatom volt az ötöslottón, de csak kettest számoltak fel. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Hármas számot húztak az ötöslottón. Egy volt az első mezőben, kettő volt a harmadik mezőben. A lottósnéni, azt mondta, hogy csak mezőként tudják számolni és ezért a lett volna nyeremény 18500 Ft helyet 1400 Ft számolt fel. Lehet ilyen?

2019. máj. 19. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Most ezt komolyan kerdezed?
2019. máj. 19. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk valaki kitölt 5 mezőt, és mindegyik mezőn van egy találat akkor szerinted viheti a főnyereményt?
2019. máj. 19. 17:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát én eddig tényleg azt hittem, hogy úgy van, mondjuk, hogyha mindegyik mezőn van egy találat akkor megvan az ötös. Jó nagy mátrixban éltem eddig:-)))))
2019. máj. 19. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Kicsig használd már az eszed
2019. máj. 19. 19:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Nincs kedvem használni az eszem. Jó így ahogy van. Úgyis annyi sok nagyokos mindentmegmondó él ebben az országban. Had legyen már pár hülye is:-))))
2019. máj. 19. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!