Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Miért van az, hogy Magyarországon a nőket mindenhol előnyben részesítik?

Figyelt kérdés

Férfiként esetleg akkor lehet boldogulni, hogy ha nagyon keresett végzettsége van és nagyon ért valamihez, egyébként betanított munkásnál, közmunkásnál, csövesnél többre nem fogja vinni az illető, hiába értelmes egyébként.

De nőként a legnagyobb segg hülyék is több százezres fizetésért mereszthetik a feneküket az irodában. Hihetetlen, hogy mennyire kivételezett helyzetben vannak.

2019. máj. 19. 13:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Te nem vagy piacképes munkavállaló ugye?
2019. máj. 19. 15:01
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Most örülök, hogy nem vagyok férfi, mert ezt olvasna hihetetlenül égne a pofámról a bőr, és szégyellném, hogy egy ilyen selejt nem csak hogy az én nemem egyik tagja, de a nemem (nemlétező) elnyomását hozza fel a saját selejtessége miatt.

Tanulj, ne hisztizz, és pláne ne a nőkre (akik manapság a tanultabbik nem) vetítsd ki a sikertelenségeidet.

2019. máj. 19. 15:14
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én tanultam eleget azt hiszem, mégis többet ér a munkavállalók szemében egy fiatal csinos nő.
2019. máj. 19. 15:47
 14/22 A kérdező kommentje:
Ez pedig így van. Adott mondjuk egy állás, ahova specifikus végzettség vagy szaktudás nem feltétel, csak legyen mondjuk egy érettségi/diploma + nyelvvizsga. Százból száz alkalommal a huszonéves csinos csajt veszik fel a fiatal átlagos férfi ellenében, ezt teljesen biztosra mondom. Utóbbi menjen gyárba összeszerelőnek.
2019. máj. 19. 15:51
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted amúgy ha ez igaz, ez a nők hibája? Vagy a kanos főnököké?
2019. máj. 19. 18:15
 16/22 A kérdező kommentje:
A nők nem tehetnek róla, ők maximum kihasználják a helyzetet, mindenki ezt tenné vagy legalábbis az emberek többsége.
2019. máj. 19. 18:18
 17/22 anonim ***** válasza:

Lehet hogy több a férfi munkaadó, munkáltató azaz üzletember, mint üzletasszony?

Hallotam olyanról ( nem egyszer) hogy a főnök föl ajánlotta azt , ha előnyben részesíti őt, ha extra szolgáltatást nyújt főnökének.

Ilyen van, lesz... mindig. Aki megteheti az élni fog vele, akinek kell a könnyű pénz az rábólint. Ennyi.

Ez van ha nő lennék , én élnek vele ha ra volnék szorulva.

2019. máj. 19. 19:03
 18/22 anonim ***** válasza:
46%

A férfiak 90%-a selejtes szrdarab, a nőknél ez épp fordítva van

42 éves férfi vagyok

2019. máj. 21. 14:50
 19/22 anonim ***** válasza:

"Adott mondjuk egy állás, ahova specifikus végzettség vagy szaktudás nem feltétel"

Ja hogy megint a képzetlen, semmi munkaerő szintjén gondolkozunk?

Egyébként két csinos fiatal lányt utasítottam vissza a héten egy szemüveges "kocka" srác javára, csak hogy színezzem a képet...

2019. máj. 22. 07:02
 20/22 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, nekem van 2 diplomám + felsőfokú nyelvvizsga, de mindenhova ugyanazokat keresik: informatikus, gépész- vagy villamosmérnök, közgazdász. Amikor még én kezdtem az egyetemet (6 évvel ezelőtt), akkor több szakkal is el lehetett helyezkedni, most meg csak ezzel a hárommal.
2019. máj. 22. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!