Miért van az, hogy Magyarországon a nőket mindenhol előnyben részesítik?
Férfiként esetleg akkor lehet boldogulni, hogy ha nagyon keresett végzettsége van és nagyon ért valamihez, egyébként betanított munkásnál, közmunkásnál, csövesnél többre nem fogja vinni az illető, hiába értelmes egyébként.
De nőként a legnagyobb segg hülyék is több százezres fizetésért mereszthetik a feneküket az irodában. Hihetetlen, hogy mennyire kivételezett helyzetben vannak.
Most örülök, hogy nem vagyok férfi, mert ezt olvasna hihetetlenül égne a pofámról a bőr, és szégyellném, hogy egy ilyen selejt nem csak hogy az én nemem egyik tagja, de a nemem (nemlétező) elnyomását hozza fel a saját selejtessége miatt.
Tanulj, ne hisztizz, és pláne ne a nőkre (akik manapság a tanultabbik nem) vetítsd ki a sikertelenségeidet.
Lehet hogy több a férfi munkaadó, munkáltató azaz üzletember, mint üzletasszony?
Hallotam olyanról ( nem egyszer) hogy a főnök föl ajánlotta azt , ha előnyben részesíti őt, ha extra szolgáltatást nyújt főnökének.
Ilyen van, lesz... mindig. Aki megteheti az élni fog vele, akinek kell a könnyű pénz az rábólint. Ennyi.
Ez van ha nő lennék , én élnek vele ha ra volnék szorulva.
A férfiak 90%-a selejtes szrdarab, a nőknél ez épp fordítva van
42 éves férfi vagyok
"Adott mondjuk egy állás, ahova specifikus végzettség vagy szaktudás nem feltétel"
Ja hogy megint a képzetlen, semmi munkaerő szintjén gondolkozunk?
Egyébként két csinos fiatal lányt utasítottam vissza a héten egy szemüveges "kocka" srác javára, csak hogy színezzem a képet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!