Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem beszeltunk 3 honapja, de...

Nem beszeltunk 3 honapja, de kozben megtudtam az egyik ismerosetol, hogy nagyon maga alatt van. Beteg, ami benulashoz vezet. Szerintetek megkeressem?

Figyelt kérdés

Regen nagyon sokat beszeltunk.Elegge zuros elete volt,ezert tudatosan kileptem az eletebol..Bar szivem szerint nem ezt tettem volna.

Most egy par hete talalkoztam az egyik ismerosevel,es kiderult hogy nagyon szarul van.Az utobbi idoben rengeteget gondoltam ra,de amiota megtudtam hogy baj van vele,nem birok masra gondolni.. NEm akarom hogy azt higgye hogy sajnalom,es csak sajnalatbol keresem.. es nyaggatni sem akarom ezzel az egesszel,ha Ot meg erzekenyen erinti ez az egesz..De nagyon szeretnem tudni,hogy mi van vele..mit lehet csinalni ilyenkor?

2019. máj. 18. 14:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%

Igazából lovagolhatunk szavakon, a lényeg, hogy emberileg mégsem volt meg az az összhang ami legalább arra elég lett volna, hogy a kapcsolatot fenntartsák, a többi már csak magyarázkodás

#4,8

2019. máj. 18. 22:40
 12/14 A kérdező kommentje:

Ha nem lett volna meg az osszhang,akkor le szem szarnam hogy mi van most vele.Amugy meg nincs instam,es eszembe sem jutna reklamozni hogy ott vagyok mint lelkitamasz,egy beteg embernek...

De ok,elfogadom a te velemenyed is.

2019. máj. 18. 22:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha egyszer kilaptel az életéből mert zűrös élete volt, akkor most miért mennél vissza?

Tudatalatt sajnálod ot szerintem es ha utánna többet szeretne?

Erre gondoltál?

2019. máj. 20. 09:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha többet szeretne, akkor a kérdező nemet mond, mert felnőtt ember és képes rá, ahogy már egyszer ezt bizonyította. Az, hogy nem akar párkapcsolatot, nem zárja ki, hogy egy bajban lévő volt barátunknak, akit még mindig szeretünk, támogatást adjunk.
2019. máj. 20. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!