24 évesen egy rakás szerencsétlen vagyok. Hogyan változzak meg ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Félénk, esetlen, mulya vagyok még csajom se volt soha szóval burokban élem az életem...2019. máj. 16. 20:51
1/11 anonim válasza:
Vastag sodrott kötél eladó a nyakadra!
3/11 anonim válasza:
egy csomo lany is van hasonlo helyzetben
keresd oket
semmirol sem vagytok lemaradva
4/11 anonim válasza:
Nem olyan sok ez a jellemzés. A pozitìv tulajdonságoknak több hely marad...
5/11 A kérdező kommentje:
De elvagyok maradva
2019. máj. 16. 21:06
6/11 anonim válasza:
Oszt mi lenne ha nem máshoz mérnéd magad? Ja, igaz. Akkor nem szenvednél.
9/11 anonim válasza:
Keresd a háttérbe szorultalat valszeg az a te közeged.
Én se vagyok társasági lény nem nézek tv-t facebookon kivül nem használok más közösségi oldalt. És witcher skyrim stílusú játékokat kedvelem
Rühellem a bulikat és a discot
Így kerestem párt és találtam
Nem érezném jol magam egy party őrült, piás, pc-hez gyökér, szőrtelen pálcika fiúval aki vv-t néz vagy tv-n informálódik és 0-24 telot nyomkod és a zenei tudománya is megáll a bszos magyarreppen fuáj...
22/n
10/11 Riki miller válasza:
nem kel féltened magad előszőr is jó hogy ismered magad már csak ell kell fogadd is legyél mindenben határozot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!