Hogyan népszerűsítsem a youtube videóimat?
Figyelt kérdés
Csináltam pár hete egy Youtube csatornát, és felpakoltam a táncvideóimat. De fogalmam sincs hogy hogyan szerezzek rájuk több nézettséget.2019. máj. 16. 14:14
11/16 A kérdező kommentje:
Még hogy gáz...Én csak felvállalom magam, és amennyire tudom kergetem az álmomat. Nem fogok egy videót sem levenni, mert pár idegen állat ezt mondja nekem. Addig fogom hajtani, ameddig el nem érem a célomat. Aztán majd nyalhatjátok a talpamat. Ennyi szemtelen embert...Nem tudjátok mennyi munkám volt ezekkel, mert még amatőr vagyok, és fingom nincs mit hogyan kell csinálnom. De akkor sem adom fel. És mint mondtam, nem véleményezést kérek.
2019. máj. 16. 21:07
12/16 anonim válasza:
Én eddig teljesen normális válaszokat írtam, igyekeztem minél semlegesebb, nem bántó módon válaszolni. De azért kicsit már nálam is kiveri a biztosítékot, hogy ekkora egód van a nagy büdös semmire...
13/16 A kérdező kommentje:
Ezt nem mindenkinek küldtem. Csak annak, aki macerál engem. Itt nem egóról van szó, hanem csak megvédem magam, mert nem akarom hogy ilyen alakok miatt semmivé váljon az álmom.
2019. máj. 16. 21:16
14/16 anonim válasza:
Kedzz azzal hogy a potenciális nézőközönséged ne hurrogd le egyből...
15/16 A kérdező kommentje:
Ja jó persze, akkor hagyom hogy oltogassanak, csak meg potenciális néző közösség.
2019. máj. 18. 15:06
16/16 anonim válasza:
Ezt se cseszegetésnek vedd amiket most írni fogok, csak felmerült bennem egy pár gondolat. Per pill amit a videóban láttam, arról úgy gondolom hogy nincs a tánctudásod olyan szinten, amit nagyon mutogatni kéne. A videó minőségén még lehetne javítani azzal, hogy nem álló felvételt csinálsz, normális fényviszonyokat biztosító helyszínt választasz, a zenét meg normálisan alá vágod a videónak és nem a telefon recsegős hangfelvételé kell hallgatni a videó alatt. De a tánc, azért nincs olyan szinten hogy azzal tömegek érdeklődését fel tudd kelteni vele. De ezzel nem azt mondom hogy add fel az álmod meg ne táncolj, ha ezt szereted csináld. Csak mondjuk juss el egy magasabb szintre, azt tedd fel, illetve ha adottak a technikai feltételek akkor egy normális minőségű videó legyen, mert a jelenlegit nehéz komolyan venni már csak a minőség miatt is. Azok a válaszolók akiknek a hozzászólását nehezményezed, szerintem nekik is hasonló benyomásaik voltak, csak éppen ők elég közönséges, kimért módon adták ezt a tudtodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!