Miért nem mindegy neked, hogy másnak van gyereke vagy nincs?
Mert irigyek, hogy a gyerekteleneknek van karrierjük pénzük tudnak utazgatni, felhőtlenül élni stb.
Míg akiknek van elhiztak, a rossz tanuló csalódástkelto gyerekeik utan rohangálnak aki egy cseppet sem tiszteli a sok faradozasukat.
Szeretnek ha mindenki beállna ebbe a sorba mert 20-30-40-50-emberemlékezet óta így megy.
Nekem nem kell no létemre, szoktak kérdezgetni mikor lesz akarok-e. A válaszom nem, idegesít a gyerek sírás, vékony akarok maradni és világot akarok látni.
Mert sok a beteg ember, akinek egyéb dolga sincs, mint beleokvetetlenkedni más magánéletébe, függetlenül attól ,hogy kérték-e a tanácsát vagy sem.
Az ilyeneket magasról le kell sz.rni, nem kell foglalkozni a véleményükkel.
Ilyet még nem hallottam, csak rokonok között láttam ilyet.
Amúgy meg szerintem csak jót akarnak, de nem fogják fel hogy jobb ha nem szólnak bele.
Nekem speciel teljesen mindegy :D másnak is legyen az. Amúgy én szeretnék majd.
(21 F vagyok, nem kérek privátokat lol)
Leginkább azért van, mert a 2 oldal neandervölgyi szintjén megrekedt okotojásai keltik egymás közt a feszültséget.
Mert ugye a gyerekvállalói oldal jön azzal, hogy kell a gyerek mert úgy teljes az élet, meg akkor kire marad a vagyon, meg ez az élet rendje és egyéb marhaságok.
Aztán, jön a magukat childfree-nek nevezű banda akiknek a szélsőséges oldalát elég azzal bemutatni, amit az első válaszoló írt. Annyi baromságot egy évtized alatt is nehéz lenne összehordani.
És akkor ez a 2 "banda" egymásnak feszül és egy jó nagy adag popcornnal a kézben lehet ücsörögni az internet csodás világa előtt.
És mielőtt valaki okos megkérdezné, hogy melyik oldalhoz tartozok, egyikhez se. 23/F vagyok, jelenleg nem akarok gyereket, DE nem vagyok annyira primitív, hogy kijelentsem, hogy sose kell. Nem tudhatom mit hoz a jövő, lehet tíz év múlva akarok majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!