Milyen lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Egy kis faluban lakom,város ,munkalehetőség kb 45 km-re van ahol három műszakban dolgoztam. Nemrégiben megszületett a kisfiam és van egy hét éves lányom is. Jelenleg CSED-en vagyok, majd GYED-en leszek a fiam két éves koráig. Két éves kora után csak GYES-t kapok amit szerintem nem kell mondani milyen kevés. Párom dolgozik szintén három műszakban. 250-et keres én 150-et kapok még. Most kettőnk fizetését egybe véve több mint a felét elviszik a hitelek(neki is van kettő nekem egy), és a rezsi. A maradék kaja meg a két gyerekre amit költünk. Csak ami szükséges. Pelus stb a nagynak az iskola étkezés stb. Ha betölti a fiam a két évet akkor nem fogunk kijönni a pénzünkből. Vissza menni három műszakba nem tudok. Édesanyám 70km-re dolgozik. Anyósommék egész nyáron dolgoznak hétvégén is. Mivel nem rég költöztem ide semmi ismeretség nincs nem hogy barát. Mit tudnátok tanácsolni? Milyen kilátásaim lehetnek szerintetek?2019. máj. 14. 11:05
11/11 anonim válasza:
Ennek a bölcsinek érdeklődj utána alaposabban, mert vagy jövedelemarányosan van megállapítva az ár, vagy ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!