Nevet szeretnék változtatni, nektek tetszenek ezek a nevek?
Sziasztok!
Az eredeti keresztnevem nagyon csúnya, nem kedvelem, szeretném megváltoztatni Alinára vagy Alizára, esetleg Alízra.. Meg szeretném kérdezni, nektek tetszenek ezek a nevek? Csupán érdeklődés szintjén, szerintem ilyenkor szilárd elhatározás mellett is felvetődik az emberben, mások mit gondolnak a felvenni kívánt névről.
Szerintem az Aranka szép név, bár kb. 1 korombeli ismerősöm van, de ő kifejezetten rokonszenvessé tette előttem. Alízt egyet se ismerek, csak idősebbeket, de végülis nem rossz. (Aletta ugyanez: nem ismerek ilyet, de cuki.)
Nekem személy szerint se az Alina se az Aliza nem tetszik, nem tudom hova kötni őket.
Ha A betűs lány nevet kéne adnom, az tuti Auróra lenne, vagy Amarillisz. Nekem ezek nagyon tetszenek.
Szia! Nem tudom hogy aktuális-e de azért irok!
Engem Alinának hivnak (14 éves vagyok) ismerek magamon kivül mégegy Alinát aki 26 éves. Én nem bántam meg hogy így neveztek el, nagyon szeretem mert különleges és jo nezni az emberek arcát amikor mondom hogy mi a nevem ők meg azt hiszik kinaiul beszélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!