Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nevet szeretnék változtatni,...

Nevet szeretnék változtatni, nektek tetszenek ezek a nevek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az eredeti keresztnevem nagyon csúnya, nem kedvelem, szeretném megváltoztatni Alinára vagy Alizára, esetleg Alízra.. Meg szeretném kérdezni, nektek tetszenek ezek a nevek? Csupán érdeklődés szintjén, szerintem ilyenkor szilárd elhatározás mellett is felvetődik az emberben, mások mit gondolnak a felvenni kívánt névről.

2019. máj. 13. 20:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
42%
Legyél csak egyszerűen A.
2019. máj. 14. 01:18
 32/37 anonim ***** válasza:
71%
Nekem a Léda sose tetszett (mert ugye Ady kapcsán már rég hallottam róla, hogy van ilyen név). De mondjuk nekem eleve inkább a hosszabb, legalább három szótagos nevek tetszenek. Az Arankával sincs szerintem semmi baj. Mostanában meg egyre különlegesebb is, mert egy ideje egyáltalán nem adják ezt a nevet, úgy veszem észre (tanárként sok névvel találkozom, de Aranka nevű emberrel utoljára talán a 90-es években - ő is olyasmi korú volt, mint én, akkor már nem gyerek).
2019. máj. 14. 06:59
 33/37 anonim ***** válasza:
93%
Mivel nem árulta el, hogy hívják, lehet, hogy javasolták már neki a sajátját 😂
2019. máj. 14. 09:37
 34/37 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem az Aranka szép név, bár kb. 1 korombeli ismerősöm van, de ő kifejezetten rokonszenvessé tette előttem. Alízt egyet se ismerek, csak idősebbeket, de végülis nem rossz. (Aletta ugyanez: nem ismerek ilyet, de cuki.)

Nekem személy szerint se az Alina se az Aliza nem tetszik, nem tudom hova kötni őket.

Ha A betűs lány nevet kéne adnom, az tuti Auróra lenne, vagy Amarillisz. Nekem ezek nagyon tetszenek.

2019. máj. 14. 18:17
 35/37 anonim ***** válasza:
66%
Az Aliza,Alízia helyett én Alisszát választanám vagy az Alízt.
2019. máj. 14. 22:12
 36/37 anonim válasza:
72%

Szia! Nem tudom hogy aktuális-e de azért irok!

Engem Alinának hivnak (14 éves vagyok) ismerek magamon kivül mégegy Alinát aki 26 éves. Én nem bántam meg hogy így neveztek el, nagyon szeretem mert különleges és jo nezni az emberek arcát amikor mondom hogy mi a nevem ők meg azt hiszik kinaiul beszélek

2019. jún. 20. 21:09
 37/37 anonim válasza:
72%
Szia kérdező! Sikerült megváltoztatni a keresztnevet? Én is hasonló cipőben járok és nagyon érdekelne, lehetséges-e és végül mivel indokoltad? :D
2020. márc. 5. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!