Nevet szeretnék változtatni, nektek tetszenek ezek a nevek?
Sziasztok!
Az eredeti keresztnevem nagyon csúnya, nem kedvelem, szeretném megváltoztatni Alinára vagy Alizára, esetleg Alízra.. Meg szeretném kérdezni, nektek tetszenek ezek a nevek? Csupán érdeklődés szintjén, szerintem ilyenkor szilárd elhatározás mellett is felvetődik az emberben, mások mit gondolnak a felvenni kívánt névről.
Köszönöm a sok javaslatot, nagyon rendesek vagytok!
Egyébként a Léda névhez mit szóltok? Vagy az Alíziához?
Nekem nagyon tetszik az Alina név, pedig sokáig vonakodtam a “modern” nevektől.
Az Aliza kicsit félreértelezhető, mert az emberek vagy Alízt vagy Lizát fognak érteni helyette.
Az Alíz szerintem teljesen hétköznapi, vállalható.
Ami még szép, és “A” betűs:
Adél, Abigél, Amélia, Amanda, Amira, Adina, Alexa, Alexandra, Alma, Amarilla, Amália, Amina, Anasztázia, Anita, Angelika, Antónia, Apollónia, Arianna, Aurélia, Auróra
Jajj, neeem, nem Aranka, bár annak is van pozitívuma, az Open Stage örökérvényű slágere...Hiszen az Arankákat szeretik! :))
Köszönöm a ti válaszotokat is, az Alizián nagyon gondolkozom!
Nekem az Alina és az Aliz is tetszik... az Aliza nekem olyan hatású, hogy "tegyük nyakatekertebbé az Aliz nevet", olyan ál-elegáns.
A betűsből nekem az Aletta tetszik (mondjuk valszeg azért, mert ismerek ilyen névvel egy nagyon szimpatikus embert... mondjuk az Alina is azért tetszik :) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!