Elmondjam az illetőnek, hogy csalja a párja, vagy nem?
2,5 éve ismerkedtem meg a sráccal, a kezdetekben nem volt köztük semmi.
1,5 éve napi szinten beszélünk, egyik legjobb barátomnak tekintettem. Beavattuk egymást a magánéleti, ismerkedési, csajozós-pasizós történeteinkbe. Erre alapozva megbíztam benne, azt hittem az őszinteségre alapul a kapcsolatunk. Nem tekintettünk egymásra úgy mint férfi-nő, nem is próbálkozott be soha.
Február végén (ismerkedésünk követően majd' 2 év elteltével) úgy alakult, hogy kezdeményezett, elkezdtünk randizni, kialakult a testiség is. Ő végig tudta, hogy komoly kapcsolatot keresek. Nem is éreztem, hogy csak szexről szólna a dolog, érzelmi ragaszkodást is mutatott.
Egy közvetett ismerős véletlen elszólásából szerdán kiderült, hogy 4 éve párkapcsolatban él a barátnőjével, a lány lakásában.
Sikerült kiderítenem ki a lány.
A srác nem tudja, hogy tudom az igazságot. A lány nem sejt semmit.
Természetesen írásbeli bizonyítékok tucatjával rendelkezésemre állnak (még az előttem lévő lányokra vonatkozóan is, akikkel ezek szerint szintén csalta).
Elmondjam a lánynak, hogy évek óta csalja?
Vagy zárjam le magamban és felejtsem el örökre?
Nos ez egy elég durva szituáció, nem szimpla megcsalás...már ha van olyan.
Én ez esetben igen, beavatnám a hölgyet, össze vissza évek óta csalja őt a párja!
A sráccal pedig minden kapcsolatot megszakítanék.
A kérdés, hogy kit akarsz "támogatni"? Egy szemétládát, aki mást megaláz, vagy egy áldozatot?
Ha előbbit, akkor ne mondd el... de akkor te sem vagy sokkal jobb nála.
1es, nem a lány csalja, hanem a srác a lányt fűvel-fával...akkor ki is a r.banc?!;)
Vagy csak az aktuális nőgyűlöleted okádtad ide?
Én már megszakítottam minden kapcsolatot a sráccal.
És nem érzem magam hibásnak, én is átverve érzem magam, hiszen nem tudtam, hogy velem csal valakit.
A srácot semmiféleképpen nem támogatom.
Ezt írod kérdező:
.."1,5 éve napi szinten beszélünk, egyik legjobb barátomnak tekintettem. Beavattuk egymást a magánéleti, ismerkedési, csajozós-pasizós történeteinkbe..."
Soha nem derült ki hogy barátnője van?
Nem.. beszélt nőkről és a kalandjairól, de azt állította, hogy egyik sem komoly.
Tudom, felmerül a kérdés, én miért vettem komolyan a srácot tudván ezeket; de pont ezért.. azt hittem, engem nem ver át, hiszen beavatott a történeteibe "előttem".
akkor te is egy történet vagy..
szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!