CSOMA FIS4 kérdése:
Hány barátnő után számít valaki veteránnak?
Figyelt kérdés
2019. máj. 11. 00:14
2/9 anonim válasza:
Minel tobb annal nagyobb baromnak.
3/9 anonim válasza:
Hát...nekem volt egy ismerősöm, aki azt írta fel a bakancslistájára, hogy legalább 100 nővel le akar feküdni életében. Én valahogy csak röhögni tudtam rajta. Főleg, hogy bár ma már eltűnt az életemből, annyit még tudok róla, hogy életkorban már 40 felett van, de még a 10-es számtól is messze van. 😄
4/9 anonim válasza:
Hidd el normálus nők körében sokkal gerincesebbnek tűnik egy férfi aki hosszabb tartós kapcsolatokat tudhat maga mögött félre cuccolás nélkül
És ennek a fordítottja is igaz
5/9 anonim válasza:
Életemben ősszesen két nővel volt kapcsolatom. Egyik a középiskolás barátnőm a másik az egyetemen megismert jelenlegi feleségem. Ő a mindenem, nem kell nekem más. Még akkor se, ha soha nem leszek "veterán".
Egy férfit nem az minősít hogy hány nővel volt kapcsolata.
6/9 anonim válasza:
2. A többi is hasonló lesz már, csak a nevek változnak.
7/9 anonim válasza:
Tapasztalat kérdése, nem a partnerek számának vagy kapcsolat hosszoknak kérdése.
8/9 anonim válasza:
#5 Minősíti, csak nem abban az értelemben, ahogy az ilyen "100 nő a bakancslistámon" jellegű pasik hiszik...
9/9 anonim válasza:
A katonai szolgálat után számít valaki veteránnak. Tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!