Szoktatok a szüleitek előtt meztelenkedni? Vagy esetleg ők előttetek? Olyankor megnézi egyik a másikat?
Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 22:22
11/18 anonim válasza:
van hogy reggel apuval egyszerre vagyunk a fürdőbe
12/18 anonim válasza:
igen, nálunk részben természetes is volt,meg ha kikaptam alapban mindig meztelen voltam.
13/18 anonim válasza:
Szüleim előtt nem, és ők sem előttem. Az öcsémmel mivel egy szobában lakunk így igen, és meg is nézzük egymást. :D 18/f
14/18 anonim válasza:
Ha úgy adódik, akkor szoktak látni a szüleim meztelenül, és én is őket. Nálunk ez nem ciki, de konkrétan nem meztelenkedünk egymás előtt. Inkább a tesómmal, mert közös szobában lakunk. Vele előfordul, hogy kíváncsiságból odanézünk.
15/18 anonim válasza:
mi is tesómmal van hogy megnézzük egymásét
16/18 anonim válasza:
Csak anyámmal éltem és természetes volt mindig a meztelenség.
17/18 anonim válasza:
Most, hogy ilyen jó idő van kinézek a kertbe, és mindenki tök pucér: anya bográcsot mosogat, apa a füvet nyírja, tesóim a medencét takarítják, és engem reklamálnak.
Senkin sincs ruha.
18/18 anonim válasza:
nalunk teljesen termeszetes, nem csinalunk belole ugyet. nyaron amikor a nyaralo kerteshazban vagyunk, anyam rendszeresen kimegy a teraszra, levetkozik meztelenre es ugy napozik, nem is ertem mi ertelme furdoruhaban napozni csak hulyen nez ki utana a nyoma. hugom osszesen egy szal tangaban es haspoloban szokott lenni, ocsemmel pedig szoktunk edzeni a garazsban, bar oda felveszunk egy nacit csak biztonsag kedveert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!