Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hányszor kelsz fel éjszaka?

Hányszor kelsz fel éjszaka?

Figyelt kérdés
Hányszor szoktál felkelni éjszaka, mondjuk szellőztetni, inni egy pohár vizet, kimenni mosdóba vagy egyéb más dolgok miatt? Ilyenkor általában gyorsan visszaalszol vagy kell még egy kis idő, amíg rendesen álomba tudsz merülni?

2019. máj. 7. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Átlag kétszer. Kb 10 perc alatt visszaalszok.
2019. máj. 7. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Számtalanszor mert nagyon szarul alszom. KB 20-szor.
2019. máj. 7. 16:34
 3/10 anonim ***** válasza:
2-3 alkalommal (74/F), rosszul alszom, részben a derékfájás miatt, van, hogy 1-2 órán át sem tudok visszaaludni.
2019. máj. 7. 16:50
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Általában nem kelek fel reggelig. Néha az van, hogy én ilyen szemfedő van a szememen éjszakára, és néha lecsúszik valamiért a fejemről. Akkor mindig felkelek, mert hiányolom, és elkezdem keresgélni, tapogatni, akkor tuti hogy nincs meg, szóval fel is húzom magam, villany fel, és már ki is ment az álom a szememből. Nincs világos a szobámban, de ez ilyen megszokás, hogy rajtam kell lennie alváshoz. Aztán ahogy visszakerül a szememre el is nyom az álom szinte egyből.
2019. máj. 7. 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Általában egyszer se.
2019. máj. 7. 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyszer sem.

Mi okból kelnék fel??

2019. máj. 7. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:

2-3-szor meg szoktam ébredni.

Nem kelek fel, annyit szoktam megnézni, hogy hány óra van. Ha 5 percen belül csörögne az óra, nem aludnék vissza,

2019. máj. 7. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Ez mindig változó. Van, hogy végigalszom az egész éjszakát, de van hogy 3-4 szer is megébredek, viszont az ágyból csak nagyon ritkán kelek ki. Legfeljebb csak megnézem mennyi az idő, hogy tudjam, érdemes-e még visszaaludnom, vagy inkább már felkeljek.
2019. máj. 7. 18:31
 9/10 A kérdező kommentje:
#6 Az okokat leírtam, az más kérdés, hogy nem olvastad el azokat.
2019. máj. 7. 18:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Nullaszor. Az ablakom mindig nyitva van, éjjel nem szoktam megszomjazni, pisilnem sem kell. Keveset alszom, de mélyen.
2019. máj. 7. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!