Miért van az hogy élőben rengeteg bókot kapok, sokan undvarolnak, sokan mondják milyen szép vagyok, egy közösségi oldalon pedig alig kapok like-ot?! Mi itt az összefüggés ha van e egyáltalán?!
Lehet hogy nem jó kategóriában írom ki a kérdésem, "kapcsolatok" és emberek
kategóriába szerettem volna!
A kérdésem annyi lenne hogy mi köze van a like- ok számának ahhoz hogy valaki "jól néz e ki?"
Egyszerűen nem értem alig kapok egy egy feltöltött fényképek után like-ot a közösségi oldalakon,mint például Instagram, nade, a való életben pedig óriási meglepetés hogy sztárok is flörtölnek velem, sőt olyan is volt akit én utasítottam el mert randira hívott. Sztár vagy sem nem volt az esetem. Tehát a való életben rengeteg bókot kapok, sok férfi udvarol nekem,
Mint minden írtam hihetetlen de még sztár is flörtölt velem, nem értem hogy lehet ez , a való életben olyan "sikeres" vagyok a neten pedig. Hát szerintem egy lepke több like-ot kap egy fotón mint én. Értetlenül állok a dolog előtt.
Nő vagyok egyébként, ha esetleg a kérdésből / leírásból nem derült volna ki eddig :)
Nem tartom magam nagy számnak de azért tisztában vagyok azzal hogy állítólag szép vagyok. Mondják sokan. És az az érdekes például Instagramra feltöltök egy képet , hát szánalmas milyen kevés like-ot kapok rá. !! Mi itt az összefüggés?!
Félreértés elkerülése végett most írom hogy nem azt szeretném hogy Insta, felületén közösségi oldalakon udaroljanak nekem, szó sincs róla! Csak nem értem az egészet. Azt mondják a jó fotók kapnak sok like-ot és a szép lányok. Tényleg, nem akarom hogy a neten udvaroljanak
Csak Filozófiálás!
Még az is lehet törlöm a közösségi oldalam! Nem érdekel hany like-ot kapok, csak egyszerűen nem értem hol itt az összefüggés?! Ha van egyáltalán?!
Kezdem azt hinni ennek az Instagram mániás ki a menőbb neten című dolognak nem sok köze van a való élethez. Igazam van talán? Ti mit gondoltok?!
"Mert a közösségin a barátaid látnak, akik ismerik a fekete lyukat a szépség mögött."
Meg az alatta lévőt is ismerhetik már sokan...
:)
Akkor most, hogy a kérdésedre is érkezzen válasz:
Az instán ahhoz, hogy sok lájkot kapj, vagy nagyon menő Insta-sztárnak kell lenned, vagy nagyon sok személyes ismerősöd kell hogy kövessen, vagy nagyon jó hashtag-eket kell odairnod, és/vagy neked is sok-sok képet kell lájkolnod, hogy vissza is kapd.
Először én is csodálkoztam, hogy ha pl. feltettem egy jól sikerült tájképet, vagy akármit nem kaptam sok lájkot, amikor pedig sokkal szarabb képeket agyon lájkolnak....de aztán rájöttem, hogy ez nagyjából úgy működik,ahogy feljebb leirtam.
Insta egy külön világ, nem olyan mint a fészbúk, hogy ha sok ismid van, automatikusan sok lájkot is kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!