Ti is észre vettétek, hogy a mostani fiatal srácok, lányok között sokan, , elcigányosodtak"?
Főleg az olyan 16-17 éves korosztályra gondolok. Na nem mintha én olyan idős lennék 22 évesen, de észre vettem, hogy a mostani gyerekek között van egy ilyen réteg, ami nálunk még nemigazán volt.
Pl: Nemrég láttam egy 15-16 év körüli szőke, fehérbőrű lányt aki ordította az utcán ,,hogy száradna ki a szíved te kutya". Nos ez egy tipikus cigány átkozódás, de a csajba ránézésre egy deka indo-magyar sem volt.
Láttam egy hasonló korú, jól öltözött srácokból álló társaságot, na ők hangosan hallgatták a kis Grofót és minden második szavuk valami lovári jövevényszó volt. Ha nem láttam volna őket simán azt hiszem, hogy romák.
Ezek csak példák, de több ilyet látok a saját környékemen. Nem mondom, hogy mindenki ilyen lenne, tudom, hogy ezek csak egy hangos és feltűnő kisebbség.
De vajon mitől lettek ilyenek? Ha eddig nem volt divat a tezsvírek majmolása, most mitől lett az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!