Pszichológusnak ezek szerint nem alap a titoktartás? Hogy van ez?
Figyelt kérdés
Nagyon mérges vagyok! Egyik ismerősöm mesélte ma este, hogy nagy nehezen rászánta magátés elment pszichológushoz nemrég. Nagyon ráfért, bíztattuk többen is már egy ideje. Mondta hogy a pszicho nem volt túl kedves és a végén mutatott neki egy papírt a titoktartásról, hogy majd aláírják a következő alkalommal, mintegy szerződést kötnek. Ismerősöm nem akar többet menni, mert nem épült ki bizalom, pláne meg van rökönyödve, hogy akkor amit mondott az nem titkos.
Ez nem "alap"?!
2019. máj. 4. 23:43
11/12 A kérdező kommentje:
A válaszokra válaszoltam. És sajnos személyeskedéssel, gyanúsítgatással nem annyira lehet meggyőzni. De OK, ha ezek a válaszok akkor ennyi.
2019. máj. 5. 20:04
12/12 anonim válasza:
Én leírtam az okokat, elmagyaráztam példával kétszer is..ha nincs papír akkor meg az lenne a baj, hogy nem vagy bebiztosítva, mi garantálja, hogy tényleg titkot tart, csak azért mert alap?! Ennél logikusabban és egyértelműen nem lehet elmagyarázni..ismétlem a “formalitás” kifejezést újra...aki ennyire bizalmatlan, az nem fog tudni kitárulkozni egy pszichológusnak sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!