Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki, ha valaki nem érti a...

Ciki, ha valaki nem érti a geometriát?

Figyelt kérdés
Most írtam egy 1-est matekból, a középpontos tükrözésből, ciki ez?

2019. máj. 4. 15:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én jó voltam matekból, de nem tartom cikinek, ha valaki rossz belőle. A mi gimis osztályunkban volt amúgy olyan is, aki 12.-ben nem tudott egy másodfokú egyenletet se megoldani..Szóval ezek után már semmin se lepődök meg :D

De a saját érdekedben szerintem kezdj matek korrepetálásra járni vagy otthon tanulgatni, mert a saját dolgodat könnyíted meg azzal, ha az érettségin nem kell mindent a függvénytáblázatból kinézegetned.

2019. máj. 4. 22:13
 12/16 Tom Benko ***** válasza:
11%

Igen, ciki. Ha általános iskolában nem érted, az azért, mert az ottani anyag rendkívül le van butítva. Viszont nagyon fontos ismereteket sajátítasz el vele (nem, mielőtt valamelyik öntelt idióta elkezd dudorogni, hogy majd a paradicsomból a centrálisan szimmetrikust kell kiválasztani a zöldségesnél, nem ezt). A középiskolai egy picit bővebb, hogy lásd a működését, ami azért egy segédmunkásnál magasabbra pozicionált állás esetén nem egy hátrányos dolog (nem, ezt sem direkt alkalmazod). Ha pedig bármilyen matek érintettségű felsőoktatási területen vagy, akkor meg azért, mert ott pont illenék érteni.

Ugyanúgy, ahogy ciki nem érteni Ady költészetét, az első világháborút vagy a hegységek kialakulását. Nem kell szeretni, nem kell elmélyedni benne, de érteni illenék.

2019. máj. 5. 15:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát barátom, hiába van igazad, úgy le fognak húzni mint a sapkát. Pedig jogos amit mondasz. És ez kb mindent el fog mondani az emberek hozzáállásáról, sajnos.
2019. máj. 5. 15:32
 14/16 anonim ***** válasza:

16:49

"Úristen. Mármint ezért fizettek nekik és ezt eljátszották és nem komoly, ugye?"

Sajnos ez valóságos! Nem pedig fizetett színészek játsszák el a tudatlant a nézettségért.

Amúgy évek óta megy esténként a Viasat3-on.

2019. máj. 5. 18:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Nope. Nem. Nem vagyok hajlandó ezt elhinni.

*csőre tölti a pisztolyt és a fejéhez nyomja*

2019. máj. 5. 18:05
 16/16 anonim ***** válasza:

A magánügyed.

:)

2019. máj. 6. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!