Mennyire vagy megelégedve az életeddel?
13:32-kor 11-edik válaszolóként írtam be egy választ ide:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
Na ennyire....
Külsőmmel, belsőmmel, kapcsolataimmal helyzetemmel elégedett vagyok
De mégsincs rendben semmi
Egy nagyon szerencsétlen szerelmi helyzetben vagyok, és nem segít senki. Ez fölborítja az egész életemet
Már kezdek depressziós lenni miatta
Elégedett vagyok,igen. Persze lenne min változtatni, de nem olyan mérvű,hogy zavarjon. De nekem most minden kerek.
30/n
Nagyon nem.
Viszont szerintem ez már nem múlik rajtam.
A szerencsén múlik már csak, de bizonyos dolgokhoz csoda kellene.
Sportolok, munka mellett irtó sokat tanulok de azért igyekszem néha pihenni is.
Munkahelyet váltottam, a mostanit se szeretem, de nem szenvedek úgy, mint a régin.
Igyekszem magamon változtatni, ha és ahol kell, az arany középutat követni a dolgokban, kilépni a komfortzónámból.
Júniustól szeretnék pszichológushoz járni (elvileg akkor már tudok pénzt szorítani rá, bár nagyon nehezen), még előtte angoltanárhoz járni.
Sok-sok-sok-sok kompromisszum árán, de a hobbijaimmal is igyekszem törődni.
Nem haladok semerre, sőt, sok dolog egyre rosszabb és rosszabb, de már szerintem tényleg csak a szerencsén és a csodán múlik.
Anyagilag elégedett vagyok, normális állásom van, korrekt bérezéssel. Egyedül élek, igaz albi. Kocsim van, igyekszem valamivel mindig lefoglalni magam.
Magánélet nudli. Semmi nő évek óta, akik összejöhwttek volna, messze éltek, tavkapcs meg nem érdekel, max rövid ideig, amíg egyik el nem mozdul a másik felé. Szóval nem lenne rossz egy szerető barátnő, főleg mivel már tudom, milyen ez. 31F
Tízes skálán nyolc és fél. Sikeres vizsga után kilenc és fél!
Változtatni mindig van min.
Egy kívülálló személy azt hinné, hogy minden adott a boldogságomhoz. Ehhez képest rettentően boldogtalan vagyok, kínlódom, a saját magamnak gyártott börtönben élek.
De tudom, hogy egyszer ennek vége lesz, reményeim szerint még kb 2 év..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!