Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire vagy megelégedve az...

Mennyire vagy megelégedve az életeddel?

Figyelt kérdés
Van még min változtatni?
2019. máj. 4. 13:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

13:32-kor 11-edik válaszolóként írtam be egy választ ide:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..

Na ennyire....

2019. máj. 4. 13:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Külsőmmel, belsőmmel, kapcsolataimmal helyzetemmel elégedett vagyok

De mégsincs rendben semmi

Egy nagyon szerencsétlen szerelmi helyzetben vagyok, és nem segít senki. Ez fölborítja az egész életemet

Már kezdek depressziós lenni miatta

2019. máj. 4. 13:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Egy tízes skálán 2-es az életem. Igen, van mit változtatnom, hogy minimum a 8-ast elérjem.
2019. máj. 4. 14:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Elégedett vagyok,igen. Persze lenne min változtatni, de nem olyan mérvű,hogy zavarjon. De nekem most minden kerek.

30/n

2019. máj. 4. 14:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Munka terén oké minden, magánélet szr, egyáltalán nem vagyok vele elégedett (csak magamnak köszönhetem). Változtatni kellene csomó mindenen.
2019. máj. 4. 14:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Nagyon nem.

Viszont szerintem ez már nem múlik rajtam.

A szerencsén múlik már csak, de bizonyos dolgokhoz csoda kellene.

Sportolok, munka mellett irtó sokat tanulok de azért igyekszem néha pihenni is.

Munkahelyet váltottam, a mostanit se szeretem, de nem szenvedek úgy, mint a régin.

Igyekszem magamon változtatni, ha és ahol kell, az arany középutat követni a dolgokban, kilépni a komfortzónámból.

Júniustól szeretnék pszichológushoz járni (elvileg akkor már tudok pénzt szorítani rá, bár nagyon nehezen), még előtte angoltanárhoz járni.

Sok-sok-sok-sok kompromisszum árán, de a hobbijaimmal is igyekszem törődni.

Nem haladok semerre, sőt, sok dolog egyre rosszabb és rosszabb, de már szerintem tényleg csak a szerencsén és a csodán múlik.

2019. máj. 4. 14:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Próbálok előrehaladni a munkában, tanulmányaimmal és a sporttal is, hátha a barátnőm jobban fog szeretni, de így nem jut rá időm, így borítom az egészet, hogy vele foglalkozzak. Ez megy hónapok óta.
2019. máj. 4. 15:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Anyagilag elégedett vagyok, normális állásom van, korrekt bérezéssel. Egyedül élek, igaz albi. Kocsim van, igyekszem valamivel mindig lefoglalni magam.

Magánélet nudli. Semmi nő évek óta, akik összejöhwttek volna, messze éltek, tavkapcs meg nem érdekel, max rövid ideig, amíg egyik el nem mozdul a másik felé. Szóval nem lenne rossz egy szerető barátnő, főleg mivel már tudom, milyen ez. 31F

2019. máj. 4. 16:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Tízes skálán nyolc és fél. Sikeres vizsga után kilenc és fél!

Változtatni mindig van min.

2019. máj. 4. 16:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Egy kívülálló személy azt hinné, hogy minden adott a boldogságomhoz. Ehhez képest rettentően boldogtalan vagyok, kínlódom, a saját magamnak gyártott börtönben élek.

De tudom, hogy egyszer ennek vége lesz, reményeim szerint még kb 2 év..

2019. máj. 4. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!