1/12 anonim válasza:
Mert csak egy pasi lehet jóképű?
2/12 anonim válasza:
Állatoknál fordítva van, ott legtöbb esetben a hím a mutatósabb.
3/12 anonim válasza:
Mindkét nemnek megvan a maga szépsége. A társadalmi szerepek meg már az őskorban kialakultak. A nők felelnek az utódok kihordásáért: termékenység, szexualitás, vágy, szépség. Ilyesmi az asszociáció.
4/12 anonim válasza:
Mert a legtöbbjüknek nagyon szép a lábuk.
6/12 anonim válasza:
Mert az emberek nagy része esztétikailag vonzónak talalja a gömbölyűbb, kerekebb formákat, mint a szögleteseket és a nőkben ebből több van (kerekebb arc, kerek mellek, gömbölyű csípő, stb).
7/12 anonim válasza:
Mert ök szebbek, szexik, kivànom öket.
8/12 A kérdező kommentje:
És a nőknek is a nők a szebbik nem? A melegeknek is?
2019. ápr. 30. 22:51
9/12 anonim válasza:
Én férfiként is gyönyörű vagyok.
10/12 anonim válasza:
# 8/ Szerintem semmi köze a vonzódáshoz vagy szexualitáshoz.
Talán arra mondják, hogy a nők azok, akik többet törődnek a külsejükkel, a kozmetikában is többféle termék készül nőknek, a divat fogalma is inkább őket foglalkoztatja, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!