18 éves fiú vagyok és 170 cm, szégyen?

Tehetsz róla? Nem.
Akkor nem szégyen, szégyen csak akkor indokolt ha olyan dolgot teszel/olyan állapotban vagy amiről te tehetsz. 14 évesen terhes, igénytelen, büdös, stb. Inkább az a szégyen ha valaki arra büszke hogy nagyra nőtt, vagy hogy öreg, ez nem érdem hanem állapot, nincs mire büszkének lenni.

Nyugodj meg! :) Én is 170 cm vagyok. Semmi baj ezzel a magassággal, senkit nem érdekel hidd el.
24/F

"És ez indokolja azt,hogy te betegnek hívj számodra ismeretlen embereket?
Gratula"
Igen, sajnos ez betegség, ha már "rendesen szégyenled" magad a magasságod miatt.

Miért lenne bármi szégyen, ami születéssel adott?
Ha szereted a munkádat, jól érzed magad a bődödben, van stílusod, akkor semmiféle hátrányt nem fogsz érezni. Jó, magasabb lányoknak nem annyira fogsz kelleni, de neked kellene nálad magasabb lány?

Semmi baj nincs veled!
Kizárólag az unintelligens agyhalottak hobbija az emberek magasságán lovagolni, és ez alapján diszkriminálni másokat.
Nem gondolnám, hogy egy 2 méteres embernek nagyobb élmény lehet, hogy az ajtók 90%-ába beveri a fejét.
Én lány vagyok, és a magasság az utolsó, ami érdekel egy egy embernél. A lényeg hogy kedves arca és szép, kidolgozott férfias teste legyen. Nem mellesleg legyen magasan funkcionáló, és egészséges lelkületű pozitív ember.
Egyáltalán nem szégyen. Nagyon sok az alacsony lány. Biztos találsz majd valakit.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!