Melyik női név tetszik nektek jobban? Délia vagy Denisza?
Doloróza? Jó isten haragja. Ha valaki ezem a nevén mutatkozna be nekem, nehezen venném komolyan. A Dolóreszről meg látatlanban teljesen biztos lennék, hogy egy putrilakó.
Gyerekek, csak okosan. Azzal a névvel ember fog élni, egy előítéletes társadalomban... És az emberek imádnak mindent és mindenkit kifigurázni.
Dolly y-val nem anyakönyvezhető Magyarországon .
Ha névváltoztatáson töröd a fejed, nézz magadba, ismerd meg a saját természetedet, majd nézd át a D betűs anyakönyvezhető neveket, és azok eredetét.
Ezt azért javaslom, mert az ember neve sokban befolyásolja a jellemét.
Nehogy az történjen, hogy Te esetleg valami határozott amazon típus vagy, és olyan édi-bédi, babuci nevet választasz, ami abszolút nem passzol a jellemedhez.
Gondolj bele!
A választott nevedet nem csak most, hanem öreg néni korodban is viselned kell.
Na, először is itt a felettem lévő válaszokra reagálva: nem lehet évente nevet változtatni. Egy változtatás után minimum 5 évet kell várni (kivétel a házasság miatti változtatás és kb a tanúvédelmi program). A kérvény beadása 10,000 ft-ba kerül. Aztán néhány okmányt ingyen kiállítanak (pl. személyi), néhányért fizetni kell (pl. útlevél).
Kérdező: nekem a Diána és Dorina tetszik az említettek közül. Illetve a Délia még mindig jobb, mint a Denisza... Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!