Milyen következménye lehet számomra ha törölnek a nyilvántartásból?
Pályakezdő munkanélküliként vagyok regisztrálva január óta, semmilyen támogatást nem kapok.
Húsvét előtti nap kiküldtek egy közvetítői lapot amit nem tudtam átvenni ugyanis az ország másik végén tartózkodtam, húsvét után (23án) bementem a postára átvenni amit küldtek, kibontottam és határidőnek április 25 volt írva. A munkaadót nem lehet elérni se telefonon se e-mailben és a megadott telephelyen sem tartózkodott.. Közben érkezett egy másik lehetőség ami kifejezetten tetszik is de csak 2hónap múlva esedékes a munka kezdés. Ha nem tudom elérni azt ahova kiközvetítettek és nem lesz aláírva a papír akkor tudtommal törölnek az álláskeresői nyilvántartásból. Származik nekem ebből hátrányom? Vagy mit kellene tennem? Gondolom a munkaügyön ezzel a helyzettel nem foglalkoznának kifejezetten, egyszerűen rávágnák hogy az én hibám és törlés...
Kedves 1.
a TB-s dolog alatt azt erted hogy sajat maganak fizeti az ember vagy az önkormányzat által igényelt tb finanszírozásra gondolsz?
(köszönöm mindkettőtök válaszát!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!