Ha én 17 éves vagyok és a nevelőm az nem enged el itthonról, akkor annak milyen következménye lehet?
Hova? - iskolába, vagy bulizni?
Ha iskolába nem enged el, számára kellemetlen következményekkel járhat/jár.
Ha bulizni, akkor számodra.
Mindkét esetben te otthon maradsz.
nem iskolába, de nem is bulizni hanem mondjuk biztonságos helyre pl barátnőmhöz.
akkor is?
Nem köteles elengedni, ő dönt.
18 éves korodig.
Lehet.
Beszélj vele.
Elárulom: 18 éves korod után is leszel olyan helyzetben, amikor nem az történik, amit szeretnél.
Ehhez nem árt gyakorolni, legalább a hatékony beszédet.
Jól tudom.:/
Hát vele elég nehéz beszélni. Vele nem igazán megy a beszéd.
Azért köszi a választ.:)
Hogy hogy milyen következmény? Ha engedély nélkül mész el vagy mi? Láttam már a kérdésed talán beszéltünk is, de nem tudom már! :D Ha mondjuk iskolába jársz akkor találkozz ott a barátnőddel. Vagy titkold el :P
Bár ha nekem itt lennének a szüleim én akkor se mutatnám be a barátnőm mert az én dolgom nevelőnek meg pláne :'D
Mindegy is, ameddig van eszed és nem bulizni meg füvezni mész addig minden oké, annak meg örülj ha szigorúak veled, legalább féltenek, több ilyen szülő kéne és akkor a korunkbeliek nem lennének ilyen retkek.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!