Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha én úgy érzem hogy valaki a...

Ha én úgy érzem hogy valaki a lelki társam akkor ő is ezt érzi?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 23. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenűl. Van hogy közel sem lelki társra ézed, mert eddig ő áll legközelebb hozzá és még nincs referenciád ami alapján megadd a pontos paramétereket...

A másiknak már lehet van és egyből tudja hogy az még nem az vagy soha sem lehet az...

2019. ápr. 23. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem csak akkor, ha ő is így gondolja veled kapcsolatban.
2019. ápr. 23. 23:45
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Miért határozná meg más érzéseit amit te érzel?
2019. ápr. 24. 01:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés, de talán nem feltétlenül.

Tehát ilyen alapon szerintem talán nem mehetsz biztosra; viszont te ismered őt, és rá tudsz hangolódni, hogy megérzésed szerint ő mit érezhet irántad. De egyébként van rá nagy esély szerintem; de amúgy lehet még az is, hogy ő ezt így nem fogalmazza meg magában.

2019. ápr. 24. 01:41
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Azt te csak hiszed a rózsaszín ködtől. Aztán majd egyszer csak felébredsz, hogy bilibe lóg a kezed.
2019. ápr. 24. 04:19
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem feltétlenül. Emiatt veszélyes is az ilyen kapcsolatokba túl sokat beleolvasni, könnyen megütheted a bokádat.
2019. ápr. 24. 07:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges az ilyen, de nem 100%-osan. A közös összhangot mindkét fél érzi.
2019. ápr. 24. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!