Hogyan tudnám megtalálni és felvenni a kapcsolatot az
egyik Gyk-s felhasználóval?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne beszélnem, szó szerint élet-halál kérdése, az egyik itteni felhasználóval, aki kB. 1-2 hónapja törölte a regisztrációját. A felhasználóneve: "Mindenaron" volt. Ő írta ki a "Szomorú vagyok. Lenne valakinek pár kedves szava hozzám?" című kérdést a Párkapcsolat rovatba, ami sokáig szerepelt kímélve, és rengetegen kommenteltek hozzá. Kérlek segítsetek!!!
6-os hulyeseget beszelsz rosszul tudod. Ha csak a regisztraciot tiltanak semmi ertelme nem lenne. 2 perc utan visszajonne mindenki masik email cimel. Igy viszont nem tudnak. Nem szeretem az ilyen okoskodos embereket mert tenyleg nincs igazad. Baromsagot irsz. Ha tobben gyakoriznak egy geprol es egy valakit letiltanak akkor a tobbi artatlan is azonnal letiltodik hiaba nem csinaltak semmit. Ennyi. Szoval szerintem viselkedjetek. Bar ilyeneknek aki nem is ert az informatikahoz meg am is mindig okoskodik felesleges ezt magyarazni.
2019. ápr. 23. 14:44
12/15 anonim válasza:
11: Ha dinamikus az IP címed, akkor nem tudnak IP cím alapján kitiltani, ez logikus.
2019. ápr. 23. 15:31
13/15 anonim válasza:
Én nem egy GÉPET írtam, hoyg egy IP-címet! A kettö nem ugyanaz, pl sok társasháznak egy közös IP-je van.
Mellesleg az öcsémet már tiltották le, és ugyanarról az IP-ról más email-címmel regiszrált újra, söt egyszerre több regisztrációja is volt, egy gépröl és egy IP-ról!
2019. ápr. 23. 16:09
14/15 anonim válasza:
Kérdezö: esetleg megpróbálhatod a Facebookon megkeresni, ha elég adatot tudsz, esetleg megkérheted a moderátorokat, hogy a régi regisztrácißonál megadott címre írjanak neki és továbbítsák az üzenetedet, hogy lépjen veled kapcsolatba - így ugyanis az ö adatait nem adják ki neked, a tiedet neki igen, de ezt a te elözetes beleegyezéseddel, ezért nem sért semmiféle szabályt.
2019. ápr. 23. 16:12
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm #14 a jó tippeket, megpróbálom, bár sajnos a vezeték nevét nem tudom, a főváros pedig igen nagy egy facebook-kereséshez, de hátha feldobja őt nekem! :)
A moderátoroknak is megpróbálok írni, hátha meg van még az Emil címe nekik! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!