Vettem egy lakást, a lakásban otthagyta a volt tulaj a berendezéseket, köztük egy feszületet (Jézus kereszten )?
Mit tennél a keresztel, kidobnád? Ha igen hogyan, hová? Otthagynád a lakásba ? Szóval mit csinálnál vele, mit kezdenél vele ?
(Bocsi ha rossz helyre írtam a kérdést, nem találtam megfelelőbb kategóriát a kérdésnek)
A miénk ugyan albérlet, de mivel a ház a tulaj nagymamájáé volt, azóta se nagyon újítgatta senki, itt is voltak kint vallásos szimbólumok (szobrok).
Nem dobtuk ki, csak elzártuk a szekrénybe, ahová minden mást, ami nem kell.
Más vallásos szimbólumok, ami a párom családjának vallásához köthető (ikonok) vannak kint, mert azokat az anyukája hozta nekünk. (Náluk minden házban kell legyen).
Szóval, ha találnék valami olyan dolgot a lakásban, ami nem kell, azt vagy elajándékoznám, vagy eltenném, ahol nem zavar. Nem dobnám a kukába más vallás szimbólumait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!