Mit csináljak? Miért ilyenek itt a férfiak?
vannak lakásaim budapesten, kocsim
emellett 0 magánéletem, 0 szórakozásom
éltem, nemrég költöztem haza külföldről, egy mediterrán nagyvárosból, sokan ismerik de kevesen mennek mert nincs tenger.. leginkább a divatról híres
ott egészen máshogy volt ... egész nap jöttem, mentem, rendkívül jól szórakoztam, volt hobbim, rengeteg hihetetlen jóképű NORMÁLIS kedves udvarias férfival találkoztam .. szóval boldog voltam :D
itt ezt tapasztalom:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
én is ilyesformán keresem a mindennapi betevőm szép hazánkban, mert erre van kereslet ..
viszont utálom ezt csinálni, tudom hogy 1-2 év és teljesen bedilizek .. már be vagyok dilizve, napi adagom 5 xanax és 1 liter likőr
emellett étkezési zavaraim vannak...
viszont utálom az itteni férfiakat .. ez a mentalitás... olvasd végig a válaszokat és érteni fogsz
próbálkoztam ismerkedéssel, és kivétel nélkül mindenhol ezzel a mentalitással találkoztam.
27 éves vagyoik .. mit tudok tenni?
1. Minek költöztél vissza, ha ott jól érezted amgad.
2. Ha prositként "dolgozol", akkor az ckizárólag a te hibád, ne másokat okolj emiatt.
1. Minek költöztél vissza, ha ott jól érezted amgad.
Mert ott társbérletben laktam, másod magammal .. ezt nem szeretem. Szeretem éjjel 3-ig hangosan bőmböltetni a zenét, saját magam lenni... azt csinálni akkor és úgy, ahogy jól eisk nekem, nem " megfelelni " amikor otthon vagyok.
2. Ha prositként "dolgozol", akkor az ckizárólag a te hibád, ne másokat okolj emiatt.
Ez sem igaz. Ha egy átlagos bér nem 200.000 forint nettó lenne napi 9 óra munkáért.... hanem lenne 1000-1200 euro minimum akkor nem csinálnám elhiheted..
Most igazából az a bajod, hogy "olaszba" jobb k/rvának lenni mint itt?
Ott nem csináltam. Ott nincs erre kereslet. Amúgy se kellett volna.
"Ott nem csináltam. Ott nincs erre kereslet."
Hát persze hogy nincs.. Olaszba' azt se tudják mi az hogy prosti.. arról híresek..
-- igen tudom erről híresek .. de én akikkel ott találkoztam nem úgy álltak a dolgokhoz, ahogy itt a férfiak ..
" gyere át hozzám "
" mikorra jöjjek hozzád? szex és alvás .. "
" moziba menjünk??? mit gondolsz te?? 1800 forint egy jegy! pénzéhes k--va vagy "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!