Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért jó hogy különböző...

Miért jó hogy különböző témákban az anomitás mögé bújva trollok és perverz férfiak tini lányoknak adják ki magukat?

Figyelt kérdés
Külömösen a társkeresési, mentális betegség, magányosság és hasonló témakörökben tartom undoritónak, ahol fontosabb lenne a megértés, de az ilyenek miatt nem lehet normálisan kommunikálni. Ezek ezt élvezik,gonoszságból csinálják vagy valami beteges kielégülés esetleg melegek?

2019. márc. 31. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az a legtisztább ha azt sem hiszed el amit kérdeznek, nemhogy amit válaszolnak... Én eljutottam odáig itt ezen az oldalon hogy a saját gondolataimat is megkérdőjelezem mert erős paranoiám lett és olyanokat képzelek bele, hogy ezeket levezetve módszertant dolgozhatnék ki egy titkosszolgálat működtetéséhez.
2019. márc. 31. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor megértem az önmagát tinilánynak kiadó férfit, ha mondjuk a perverz férfiakat/pedokat akarja elkapni, lebuktatni, de ezen az oldalon sajnos nem ez a helyzet, hanem az önmagát lánynak kiadó férfi is egy perverz állat, aki erre izgul. Bár én szerencsére nem találkoztam még ilyennel, mert megválogatom, hogy kivel beszélek, de volt már több ilyen kérdés/válasz is ezzel kapcsolatban. :/

Nem tudom mit élveznek rajta egyébként, nagyon beteges.

2019. ápr. 1. 00:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlenül jó, hanem az ilyen egy beteg állat, akinek semmiféle sikerélménye az életében nincs, ez az egyetlen szórakozás a kis életében.
2019. ápr. 1. 00:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Gumikacsának üzenem (jóból), hogy mivel a gyakorikerdesek oldal gyakran látogatott, ezért a titkosszolgálatoknak illetve felbérelt embereinek pontosan annyira nem érdeke hatalmi hazugságaikat védve manipulálni a válaszadásaikkal a közfelfogást, az általuk terjesztett féligazságaik és hazugságaik felé terelni a köztudatot, egy ilyen befolyásos weboldalon, nos, ez pontosan annyira nem érdeke, mint amennyire 2+2=5. Ágyő a paranoiádnak. :)
2019. ápr. 1. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!