Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor kellett volna nem jött...

Amikor kellett volna nem jött segíteni, rám se "nézett". Miért?

Figyelt kérdés
Most, hogy még jobban mennek a dolgaim, nagyobb üzletbe fektettem bele mint eddig, most már bele szól a dolgaimba, mit, hogy csináljak, bele szól elvileg ő csak segíteni akar. Hát nem kérek belőle köszönöm! Miért csinálja ezt?Most én vagyok minden fogyatékosnak elhordva !
2019. ápr. 18. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
kiről van szó?
2019. ápr. 18. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Kiről van szó?
2019. ápr. 18. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A mondataidból hiányzik az alany!
2019. ápr. 18. 10:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Az szerintem lényegtelen , lehet rokon ,barát ,ismerős , szülő ... itt nem az a lényeg,hanem ,hogy miért ? !
2019. ápr. 18. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Gondolom míg "nem értél el semmit a szemében" addig érdektelenn voltál neki, vagy éppen mással volt elfoglalva, pl. lekötötte valami párkapcsolat, bármi. Nem lehet tudni miért akar most segíteni, lehet jószándékból, de lehet más miatt... Az fura lenne nekem meg intő jel is, hogy "ha segítségét nem fogadod meg, akkor elhord mindennek"...
2019. ápr. 18. 11:02
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm !
2019. ápr. 18. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!