Bukjak meg? 16/l
Megprobalom roviden leirni a dolgot.
Szar kozepsuliba mentem. Szakgimnaziumba.
Jovore at fogok menni egy gimibe. Most tizedikes vagyok. Es ugye nekunk itt nem volt se kemiank, se biologiank, se foldrajzunk egy evig. Elso felevben komplex tantargy keretein belul volt, de az az ora semmit sem ert...
A tizedikben tobb, mint egy egesz jegyet rontottam. Nem tanultam pl a tortenelmet. Illetve csak egy idegen nyelvet.
Eddig ugy voltam vele,hogy ez nem olyan eros gimi ahova szeretnek atiratkozni, megyek tizenegyedikbe. De ma nemet tanarom azt mondta, hogy inkabb tizedikben kellene kezdenem, mivel sok lemaradasom van.
En eddig errol hallani sem akartam, viszont most nem tudom.
Hisz ez olyan, mintha megbuktam volna. En egyetemre szeretnek menni. A jelenlegi iskolambol oda nem mehetek.
De ha most tizedikbe megyek, akkor nalam fiatalabbakkal leszek. A barataim nalam fiatalabbak lesznek es ezt nem tudom, hogy mennyire jo. En leszek a 'bukott gyerek'.
Itthon is eleg sz@r a helyzet, mar ugy voltam vele, hogy 19 eves sem leszek mikor Pestre megyek egyetemre(kollegiumba) es elkoltozom. Igy megegy evet kene igy itthon maradnom.
A masik pedig. En itt bukasra allok egy szakmai tantargybol. Nagyon igyekszem kinavitani, de ha megbuknek, akkor potvizsgaznom sem kene, hiszen amugy is tizedikbe mennek?(ha mennek) Es ott mar ilyen tantargyam amugy sem lesz.
Koszonom a valaszokat!
Ez volt a fo kerdesem, hogy tizedikben kezdjem ujra vagy tizenegyedikben nagyobb lemaradassal.
Nem tervezek megbukni, csak erdekel, hogy mi lesz ha nem sikerul atmennem kettessel.
#10 a sz@r sulit ugy ertem, hogy maga az oktatasi rend rossz, ami ott van( ezt egyik tanarom is megmondta). Egyebkent sokat kovetelnek, csak nem azt, amit kene. Tok logikatlan az egesz.
Es egyebkent amiket leirok, azt nem csak en gondolom igy, hanem a suliban meg rengetegen rajtam kivul. Mind megmondjak, hogy nem normalisan kovetelnek es hogy valoban kihat a kozerzetukre a tanarok hozzaallasa.
Es de, atvesznek gimibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!