Hinni vagy nem hinni?
Én hogyis írjam?! egy vallásos ember voltam, de némi ellenvetéssel.
Eljártam templomba, unatkoztam de nem teljes szívemből...
Elmesélek egy rövid megtörtént esetet:
6 éve történt egy igen szomorú dolog a családomban, egy haláleset.
Akkor este szemtanúja voltam életem egyik, legborzasztóbb esetének
Mielőtt kijöttek volna a mentők, bementem a szobámban és térdre rogytam, elkezdem életemben először tiszta szívemből imátmormolni.
Könnyeztem szinte már bőgtem, és minden legmélyebben levő hitemet felszínre hoztam.
Mire kimentem a szobából a mentősök nem voltak sehol, anyám sírva átölelt és azt mondta, hogy apa elment!
~akkor valami megváltozott, az amúgyis szkeptikus hitem eltűnt, már semmi reményt nem láttam, nem bíztam meg senkiben~
Ez egy olyan eset volt, mint amikor a párod megcsal és reménykedve, hogy nem követi el újra azt a hibát, adsz neki még egy esélyt. De akkor nagyot koppansz!
Néha annyira elveszettnek érzem magam, érzem, hogy kell egy erős valami/valaki akiben hinni tudok és nem okoz csalódást.
De ha újra tapasztalnék egy Isteni csodát, akkor talán...
Nem vagyok sátánista, sem ateista- inkább materialista!
Mint sokak elmondása szerint, a vallás a gyengék menedéke. Akkor aznap este én is gyenge voltam, a vallást hívtam segítségül, de mi lett az eredménye?!
Szerintetek van értelme hinni egy adott istenségben? Vagy Istenben? Ti hogy állok a vallás felé? Esetleg ti tapasztaltatok valaha egy Istennek köszönhető csodát?
Én hiszek Istenben,és vallásos vagyok.
Nem tudom,de én egyszerűen úgy érzem hogy Isten itt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!