Van hitetek? Még nem késő Olvasni a bibliát, hinni a Teremtőben! Imádkozni a földünkért, emberekért.
igen, sok dologban hiszek, mellette ateista vagyok, nem kell az agymosó vallási maszlag
ha vallásos lennék akkor a Sátán szeretetére vágynék, nem kellene osztoznom annyi emberrel...
Kicsit elnezted a kategoriat.
Nincs hitem, a teremto, mar ha letezik eleg pocsek munkat vegzett, kar ezert imadkozni.
Nem igazán értem, miért kéne egy érdekesen összeválogatott héber mítoszgyűjteménnyel (mintha az Ószövetség az lenne) valamit is kezdenem, viszont nem az jött le, hogy a keresztényes istene az a beavatkozós lenne. Ez az ember világa, az ő cselekedetei hatnak rá igen erősen.
Attól még vagyok annyira nyitott (meg különben is, nem árt, sőt), hogy üdvözöljem, ha valaki tiszta szívvel jobbat akar a Földnek és az emberenek, de egy ponton tettekbe is át kell mennie ennek a szándéknak.
Valamilyen hitem van. Inkább reménynek nevezném, ez a faj annyira nem érte el nálam, hogy igazán higgyek benne (mint fajban. egyedszinten remek emberek vannak s ezek azért segítenek bízni, de jobbára hivatalból teszem ezt, mert igen valószínű, hogy az emberiség megöli önmagát, sok fajjal már megtette, elég alapos kihalási eseményt okozunk).
Hiszek a Teremtőm teremtésének gyümölcsében. Én vagyok a gyümölcs, és fa.
Aki bennem hisz, az ön-magában hisz.
A gyümölcs a fa luxusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!