Sok helyen azt hallom hogy a túlzott nyomulás friendzone-t eredményez, máshol meg azt hallom hogy vonzást kelt. Lányok nektek erről mi a véleményetek?
Legyen kitartó, de ne akarjon állandóan ajtóstól a házba jönni, mert akkor nem friendzone lesz (ez is mekkora egy fszság...) hanem egyenesen kapcsolat megszakítás.
A ribi jellemű "nőknek" a bunkó, törtető vaddisznó kell.
Az egyszerű lányoknak/nőknek a túlzott teperés és a bunkóság nem biztos, hogy imponál, és náluk létezik ez a friendzone nevű baromság, ami kb annyit tesz, hogy valamilyen okból nem kellesz neki, de a veled járó haszon az igen. Esetleg kell egy tartalékos elem, ha a jelenlegivel szakít.
Az értelmes emberek számára meg se friendzone nincs, se egyértelmű útmutatás. De két értelmes ember tudja egymást a saját jellemüknek megfelelően kezelni.
Ez a válasz sokaknak nem fog tetszeni, de sajnálom, ez az igazság. Habár az egyszerű emberek számára nem biztos, hogy értelmezhetőek e sorok valódi tartalmuk szerint. Nem az én gondom.
A véleményem: a túlzott nyomulás még a friendzone-t is kizárhatja.
Az egyik kollégám, amióta észrevette, hogy létezem (lassan fél éve vagyok ott), folyamatosan erősködik. Már az első alkalommal amikor elkezdtünk beszélgetni, elhívott pizzázni randi gyanánt, amit visszautasítottam egy szimpla nemmel. Az az következő 2 hétben szinte majdnem minden nap megkérdezte vagy utalgatott, hogy találkozni kéne, meg ilyet szól egyszer, hogy jó lenne együtt melegedni a szobámban (a kinti hideg volt a téma). Gondolom megelégelte, és rákérdezett, hogy "miért nem", amire bővebben válaszoltam, hátha felfogja: "mert nem akarok". (Nem tartozom neki további magyarázattal szerintem...)
Na eltelt pár hét, hanyagolt, mert közben jött egy "új" lány, és neki is nyomatta a szövegét. Nem sokáig tudta ezt csinálni, mert felmondott. Visszatért rám, viszont úgy tűnt, hogy visszavett magából. Beszélgettünk ismét amikor idő szakadt rá, (azaz, Ő panaszkodott, én meg hallgattam, és Ő jött oda hozzám) de közben egyre közvetlenebb lett. Megfogta a vállam, ez még oké. Megbökte az oldalamat, ez is még belefér. De aztán elkezdte végig simítani a lapockám környékét, vagy válltól vállig, de ezeknél sajnos nem voltam ott szellemileg, épp a munkámmal voltam elfoglalva, így később esett le... akk meg szólni már nem akartam, mert rég benne volt a dumájában. Másnap viszont a hátamat kezdte el, a melltartóm kapcsáig és ott hagyta pár pillanatig a kezét. Na akkor jelen voltam, és a következőket mondtam: " na figyu, ebből a simogatázásból vegyél vissza, mert nem vagyunk semmilyen közeli viszonyban, hogy Te ezt megengedhesd magadnak." Erre felháborodott és mondta, hogy nyugodjak már le (a hangomat se emeltem fel, normális hangsúllyal tettem a kijelentésemet), ebben nincs semmi se... És ott hisztizett ezen egy darabig, aztán elnézést kért. Ez az eset konkrétan 1 hete történt. Aztán, a következő furcsaság az volt, hogy ez az eset utáni napon, név szerint említette egyik haveri bnőmet és kérdezte, hogy mikor találkozok vele. Néztem egy nagyot, hogy honnan tudhatta meg, mivel az fb-m függesztve van, másom meg nincs. (Szval nyomozgat utánam...)
És itt rátért megint a panaszkodásra.
A story:
Akire rákérdezett az nem az én közvetlen bnőm, legyen a neve Maris, hanem a neki legjobb bnőjével vagyok nagyon jóban, Judittal (osztálytársak voltunk). Az elmondása szerint Marisra ráírt fb-n, és normálisan érdeklődött felőle, de ahelyett, hogy nyíltan megmondta volna Maris, hogy nem akar tőle semmit, hazudott neki, amire nagyon mérges lett, és hogy normálisan is közölhette vna, hogy nem akar semmit, mivel van olyan értelmes, hogy felfogja azt. Maris hazugsága az volt, hogy: leszbi, és Judittal van együtt. És, hogy szégyen, hogy ebbe belevonta Juditot (Idő közben kiderült, hogy a csávó rokona Juditnak). Aztán később megmondták, hogy ez nem igaz, miatta találták ki az egészet. Nekem osztotta ki, hogy Maris mekkora egy g*ci és azt akarta, hogy igazat adjak neki.
A story Judittól, aki ezt már régebben közölte velem: a csávó végig nyomult Marisra, Maris folyton visszautasította az elhívásait, de nem vette a lapot. Maris szépen leírta, hogy nem akar tőle semmit, de már szinte zaklatta és akkor találták ki ezt a leszbikus dumát. Erre a csávó azt mondta, hogy ezt elárulja a mamájának, azaz Juditot "beköpi" neki (wtf?). Elvileg el is terjesztette a rokonságban ezt "hírt". Szóval mondta Judit nekem, hogy szelep a gyerek, kerüljem.
Ugye a csávó nem tudta, hogy már tudom a történetet. A héten meg pár régebbi kollégával állunk, és odajött Anna idegesen, és Gábor meg elkezdte húzni, hogy na mi van? Csak nem megint randira hívott?... Szval ez a csávó hajtja ám a szelet másnak is, és a slussz poén az, hogy van bnője fb szerint, vannak kint csókolózós képeik is.
Ezek után már kerülöm, és ha megint elkezdi a hülyeségét, kénytelen leszek elküldeni a francba. Egyébként mindenkivel jóban van, az idősek szerint vicces és aranyos (ja, egy másik univerzumban).
Egyébként egoista, de nem tudom mire, a munkával kapcsolatos panaszkodáson kívül csak az fb-ről és a bulizásról tud beszélni. Ja és még a szemkontaktust is alig tudja felvenni, és ha beszélni akar, szimplán odafordul felém, és néz (fogalmam sincs, hogy mit), és vár, hogy hozzászóljak vmit. Tovább szoktam menni, és ilyenkor szól hozzám... Külsőre nem mondom, hogy ronda, csak nem esztétikus számomra (meg senkinek sem a munkahelyünkön).
Magamról annyit, hogy fiatalabb vagyok nála 3-4 évvel, és van párom. De ha nem lenne, ezt a viselkedést akkor sem találnám vonzónak. Még középsulis szingli koromban, volt egy fiú, aki hasonló képpen rám hajtott (én előtte egy jó fiú barátomnak véltem ahogy a haverját is), szval nem, hogy nem lett köztünk semmi, de a barátság is megszakadt ez miatt, ami egy kicsit gáz volt osztálytárs révén (főleg, hogy Én voltam a "gonosz", amit terjesztett is) Egyébként külsőleg jóképű volt, és szerettem vele lenni, lehet, ha nem erőszakoskodott volna, hanem kis lépésekben hozza fel a "szerelmét", akkor lehetett is volna vmi.
Magamból kiindulva és a barátnőimből, mi nekünk a nyomulás egyáltalán nem vonzó, sőt taszító is, főleg, ha nem veszi a lapot az illető. 1-2x bejött részegen egyik bnőmnek pár ilyen csávó, de amikor kijózanodott, akkor belőlük is. Ittas tiniknek lehet, hogy bejön ez, de érettebb és józan személyeknek már nem valószínű.
De ez az Én véleményem, lehet, hogy más megcáfolja ezt. Végülis egyéni preferencia kérdése is. Lehet valakinek azért vonzó ez, mert a figyelem középpontjába kerül, bár szerintem tapintatos viselkedéssel is lehet vonzó vki. Kinek mi.
3-as vagyok. Igen, kedves 38%-os, az emberek változnak, mi is a szöges ellentétei lettünk a férjemmel korábbi önmagunknak és kapcsolatban még mindíg ugyanott tartunk, míg a korábbi nyomulóktól talán még jobban kiver a frász. Sajna az élet ilyen.
Igen, elég sokszor mondják, hogy én más vagyok, mint a többi nő, hogy így van-e vagy sem, fogalmam sincs, mert világ életemben srácokkal barátkoztam és ez így is maradt. Ezért is kapok agyérgörcsöt, ha az egyik rám akar mozdulni, pláne mióta kapcsolatban vagyok, az ilyeneket ki tudnám herélni.
Engem speciel soha nem érdekelt, ki hogy néz ki. Hajtott rám "álompasi" kamaszkoromban, elküldtem a retekbe, mert barátnője volt, próbálgasson mást. Mint írtam, a férjem külsőleg nem tetszik. Így is maradt, egyáltalán nem zavar. Soha nem cserélném le másra, ki a túrót érdekel, hogy néz ki a másik, ha egyszer szar vele együtt élni. Az ilyen sekélyes emberek, akik eddig bírnak gondolkodni, meg is érdemlik a sorsukat.
És akkor itt térek ki a véleményemre a friendzone-al kapcsolatban, amit tapintatosan eddig nem írtam le: aki friendzone-olja magát, általában önbizalomhiányos, töketlen egyed, aki vagy összeadná magát az első lénnyel, akin lyuk van és hozzászól, vagy a maga szintjéhez képest túlságosan feljebb kapar (és itt elsősorban nem is külső dolgokra gondolok, a legtöbb friendzone-olt ismerősöm semmit nem tudott felmutatni az életben azon kívül, hogy milyen eredményei vannak a pc-s játékokban, ó micsoda belső érték, micsoda szenvedély! Nekem kapásból 4-5 hobbim van, pc gameket és a filmeket utálom, mégis miről beszélgessek vele?).
Az ilyen emberek egyáltalán mi alapján választanak maguknak párt? Kinézet, nyilván, persze akkor meg vannak ütközve, ha a kiszemelt hölgynek is vannak preferenciái ::D Hiszen nem is ismeri a másikat, még alapjában sem, vonzalom sincs, akkor mégis mi... ugyanmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!