Ugyanúgy nézek ki 25 évesen, mint 18 évesen. Miért nem változott az arcom?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 10. 17:50
1/14 anonim válasza:
Örülnöd kellene neki. Szerintem kifejezetten jó, ha szép, fiatalos arca van valakinek.
2/14 A kérdező kommentje:
Hát de elkérik a személyim
2019. ápr. 10. 17:55
3/14 anonim válasza:
Nekem 28 évesen is elkérik, büszke vagyok rá! :))))
Persze azt nehéz megmondani, miért... Egyrészt genetika, másrészt lehet, hogy egészségesen élsz, nem cigin, drogokon meg pián élsz. Meg szolin. Ezek öregítik az ember arcát, bőrét.
4/14 Metionin válasza:
Ebben a korban nem változik annyira. Én 28 vagyok és ugyanolyan az arcom mint 10 éve csak szebb a bőröm.
5/14 anonim válasza:
Jó neked. Én 24 vagyok ,de többnek nézek ki. Alapból komoly a fejem, én irigyellek. 24F
6/14 anonim válasza:
Én örülök, ha fiatalabbnak néznek.
7/14 anonim válasza:
Nekem 33 évesen is elkérték a személyit.
Anyai ágon nagyon fiatalos külsejűek nők.
8/14 anonim válasza:
34 vagyok és azt mondják tini arcom van:D .Örülj neki:)
9/14 anonim válasza:
Valaki a kérdésre is tudja a választ vagy még leírja pár ember, hogy neki is fiatalos arca van? 🤭
10/14 anonim válasza:
Jó géneket örököltél. Főleg a gének miatt ilyen szép, fiatalos az arcod, és a másik felét az életmód teszi ki. Jól táplálkozol, gondolom sportolsz is, igényesen és higiénikusan élsz. Gratulálok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!