Normális, ha ennyire félek a tekintetétől? Mit akarhat?
Van egy személy, (nem ismerem) akivel általában minden másnap látok. Helyzetfüggő. Egy ideje ez történik velem, ha meglátom, ő már akkor kísér a szemével, és mindig úgy érzem, hogy a tekintetével ölni, bántani tudna. Nem túlzok, mert akkor ki sem írnám a kérdést. Reszketem, amikor meglátom és érzem, ahogy figyel mindeütt. Kb egy idősek vagyunk. Lány vagyok.
Az ilyen ember mit akar tőlem? Esetleg hasonló tapasztalatokat szívesen elolvasok, hogy megnyugodjak vagy legalább tisztában legyek a dologgal.
Hát akkor kerüld el.Jobbat nem tudok.
Amugy vannak ilyen emberek...Rám is például szokták mondani, hogy csunyán nézek néha az emberre, pedig általában semmi rossz nem jár olyankor a fejemben, általában, ha elbambulok, vagy szemüvegnélkül meresztem a szemem valamire, akkor van ez, nyilván akaratlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!