Mit akarhat tőlem? Hogyan mondjam le a találkozást?
Van egy srác aki a városomban él, és már hónapok óta szeretne velem találkozni, de én mindig lemondtam a találkozást. Még mikor lett barátom időközben (már szakítottunk), akkor is írt nekem, hogy mi a helyzet velem.
Tök nem értem mit szeretne tőlem, de annyira más személyiségnek találom magunkat, hogy egyszerűen sosem volt kedvem vele elmenni találkozni. Nem vele van a gond, de egyszerűen nekem sok lenne ő szerintem.
Miután szakítottunk barátommal is rámírt lenne kedvem találkozni, mondta megérti ha nem. Mondtam neki nem szeretnék még pár hónapig kapcsolatot. Azt mondta ő sem, csak meg szeretne ismerni..
Most is úgy érzem le szeretném mondani a találkozást mert egyszerűen túl sikeresnek tartom magamhoz képest és nincs jelenleg szükségem olyan emberekre akik kérdezősködnek velem kapcsolatban, hogy nekem most hogy állnak a dolgaim (ennel rosszabbul már rég álltak :D )
Milyen indokkal mondjam le a találkozást?
Vajon mit akarhat tőlem?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!