Masokat is erzekenyen erintenek az ilyen “viccek”?
Nem. Apukámat is hamvasztották egy jó tíz éve, akkor biztos érzékenyen érintett volna, mostanra újra tudok nevetni az ilyeneken, szeretem a sötét humort.
Sajnos a halál is az életünk része, ebből adódóan, jó vicctéma. Nyilván nem annak, aki éppen gyászol. Amíg nem személyesen neked címeznek ilyen poént, nem értem, miért veszed magadra, ne foglalkozz vele.
A vicc (pontosabban szólva a humor) nagyon sok esetben egyfajta szembenézés azzal, amivel másképp nem lehet, vagy nem szoktunk.
Megértem, hogy pillanatnyilag nehezen dolgozod fel az ilyesmit, de sajnos az élet része a fekete humor.
A viccek nem személy szerint ellened, a halottak ellen, vagy bárki ellen szólnak. Én pl szeretem a kisbabákat, de az ilyen vicceket is:
Mi a különbség a borsó és a kisbabák között? Az, hogy a borsót nem lehet lehányni vasvillával a teherautóról.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!