Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 24 évesen elcsesztem a fiatals...

24 évesen elcsesztem a fiatalságom, ha nem voltam bulizni, és sosem voltam nővel?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 7. 07:31
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
És ha igen, akkor mi van? Bevonulsza sarokba sirdogálni, vagy esetleg elkezdesz élni és kipróbálod amit szeretnél?
2019. ápr. 7. 07:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt te tudod eldönteni. Ha nem szerettél volna, és ma sem szeretnél bulizni, miért lett volna rossz döntés, hogy nem mentél? Az meg, hogy nem voltál nővel, lehet szar érzés, ha akartál volna, de mi válaszolók nem tudjuk, hogy így van-e
2019. ápr. 7. 07:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Istenem. Azt hiszed mar vege a filmnek? Meg csak most induot be a cselekmeny, Itt meg nem szoktunk arra keszulni, hogy vege a filmnek. (Elet)

Fejlodj es tanulj, hogy kesobb elvezni tudd az eleted.

2019. ápr. 7. 07:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Dehogy. Előtted az élet, mindenre van időd még bőven. Én ugyan 19 évesen veszítettem el a szűzességemet, de az igazi párkapcsolat csak 26 évesen ért utol. Egy akkor 17 éves lány személyében. Ebből lett egy 15 éves kapcsolat. De a lány nem szeretett bulizni. 40 fölött csaptam bele a lecsóba és ahelyett, hogy emiatt nevetésgesnek kelljen magam érezni, konstatáltam, hogy sok sok 30as 40es bulizik manapság. Kitolódtak a korosztályok, ami nem is baj. Így szépen kérlek cimbi, 24 évesen ne temesd magad ;)
2019. ápr. 7. 07:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Késő sosincs elkezdeni élni de hazudik aki azt mondja, nem lesz ennek azért egy kis nyoma. Nálam is ez a helyzet és bár megbékéltem vele, azért pl fontos szociális készségekben igenis érzem néha, hogy hátrányban vagyok másokhoz képest. Nem zavartatom magam, de van néha néha egy nap, amikor azért úgy rossz érzés rájönni, hogy azok az ifi évek nem jönnek vissza, ami kimaradt azt nem lehet pont ugyanúgy bepótolni.

Ettől független nem kell feladni, van élet még bőven, még mindig fiatal vagy, most kezdj el élni.

2019. ápr. 7. 08:05
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
Ha 24 évesen még mindig ennyit jelent számodra a fiatalság, hogy buli és dugás akkor az már régen rossz.
2019. ápr. 7. 08:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Jobb helyzetben vagy mint en, olyan vagyok mint te csak én màr mindjàrt 27 leszek.
2019. ápr. 7. 08:42
 8/9 anonim ***** válasza:
F@T@L_3RRORxoo89 nem arról van szó,h rendszeresen csinálja és nem bírja abbahagyni, hanem h nem próbálta még ki de szeretné. Addig míg az ember ki nem próbál valamit, kábé "kísérteni" fogja h vajon milyen lehetne, vajon valami fontosat hagyott ki (?). Én nemrég így voltam a bulizással kapcsolatban. 25 évesen koromig egy buliban sem voltam és idegesített, hogy valami ami mindenkinek ennyire alap,nekem nem volt benne még részem. Aztán elmentem végül egy buliba. Szép volt, jó volt,de rájöttem h nem az én világom. Meg volt a tapasztalat,továbbléptem.
2019. ápr. 7. 16:44
 9/9 FüligJimmy88 ***** válasza:

A fiatalság egy elvont fogalom. Ha van még benned kraft, ötven évesen is érezheted magad fiatalnak, de láttam én már 60 feletti párocskát, akik úgy ropták a dizsit, hogy nem győztem pupillázni.

És miért nem voltál még bulizni? Előfordulhat persze, hogy az ember tartósan olyan szegény, hogy egy sört sem tud venni soha, de ha megteheted, menjél, akár egyedül is, akár most azonnal! Oké, most talán mégse, mert holnap meló, vagy suli, de mondjuk péntek vagy szombat este. Vagy ha nincs holnap dolgod, mehetsz most is, csak nem hinném, hogy tömve lenne a klub. És tényleg ne zavarjon, hogy egyedül mész, én is sokszor mentem egyedül bulizni. Más kérdés, hogy jellemzően egyedül is mentem haza, de általában a társaság jó volt, a hangulat jó volt...

Ami a nőket illeti, és itt 7-eshez is szólok: nagy számok törvénye. Előbb-utóbb bejön. Ismertem olyan nőt, aki ha megtudta egy pasiról, hogy szűz, már nem sokáig volt az. Ilyen is van. Ismerkedni amúgy nem csak buliban lehet. Kreatív szakkör, kemping, csoportos üdülés, autómentes nap, tüntetés... Használjátok a fantáziátokat! Milyen menő lenne már, ha azt mesélhetnétek a gyerekeiteknek, hogy "Anyátokkal úgy ismertük meg egymást, hogy ugyanahhoz a fához láncoltuk magunkat Brazíliában..." :D

2019. ápr. 7. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!