52 éves nő már vénnek számít?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 6. 16:55
1/12 anonim válasza:
Attól függ milyen szempontból nézik!
2/12 anonim válasza:
Nem! Mindenki annyi amennyinek érzi magát. Én pl. 23 vagyok és még tininek érzem magam a lelkem legmélyén, de külsőre életformara már egy érett nő vagyok.:) Ne gondold magad öregnek..
3/12 anonim válasza:
Egy 5 évesnek igen, egy 90 évesnek csitri. Én 43/F vagyok, a szomszéd kisgyereknek bácsi, a dédmamájának (91) "a srác".:)
4/12 anonim válasza:
Abszolut nem. Főleg, ha nem hagyja el magát, ápolt, csinos. Egyébként igaz a mondás, mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát.
You know, the age is just a number.
5/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Attól függ mennyire ad magára. Vannak csinos 50 körüli nők.
6/12 anonim válasza:
Volt egy osztálytársam, aki már 14 évesen is úgy nézett ki, mint egy dagadt ötvenes takarítónő, aztán ez így is maradt stabilan.
9/12 anonim válasza:
Helyzetfüggő. Ha abból indulunk ki, hogy átlag 52 éves, családdal, munkával, végzettséggel akkor nem. Ha 52 évesen még csak most akar családot alapítani akkor viszont igen, ahhoz már öreg.
10/12 anonim válasza:
Ha fullos MILF, akkor nyilván nem.
De nagy átlagban már a legtöbb nő ennyi idősen lelakott. És már szüli sem tud, valamit többnyire elvált, 1-3 pujával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!