Mekkora baj lehetett volna ebből?
Szóval múlt héten repültünk családommal Budapestről Züruchbe, és véletlen vittem magammal füvet. A zoknimban volt eldugva a szobámban. Megfeledkeztem róla, hogy ott volt, mert már egy ideje nem szívtam. Megláttam a zoknit és mit sem sejtve bedobtam a bőröndömbe amikor pakoltam. (Akkor még nem éreztem semmit). Megérkezve a szállodába Rómában kipakoltam a bőröndömet, fel akartam venni a zoknimat és éreztem, hogy volt benne valami. Megnéztem, és megtaláltam benne a kb. 2 gram füvet ami benne volt. Mondanom sem kell, hogy nagyon levert a víz, hogy mégis hogy a fenében sikerült átvinnem a füvet a biztonsági ellenőrzésen. (Kézipoggyászban volt). Végül lehúztam a WC-n, mert nem akartam belőle valami komplikációt. ( családom megtalálja a hotelszobában stb.) Ha mégis rajtakaptak volna a reptéren mi történt volna? Gondolom bajba kerülök drogcsempészet miatt. (?)
17/F
Egy zokni megkárosítása: 1 év
Kábítószer birtoklása: 3 év
Kábítószer beismert fogyasztása: 5 év
Kábítószer csempészés: 10 év
Hatóságok megtévesztése: 30 év
Beismeri hogy bűnös?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!