Elégedettebb vagy az életeddel, mint 5 évvel ezelőtt voltál?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 5. 21:46
11/17 anonim válasza:
A munkám, karrierem terén igen, másban viszont nem.
12/17 anonim válasza:
Összességében nem, pedig elég sok mindent elértem. Biztos kereset, anyagi biztonság, céges autó, megtaláltam a hobbikat amit szeretek.
Negatívumként viszont nem valósítottam meg egy csomó dolgot, amit eddigre már meg szerettem volna, külsőre is elhanyagoltam magam, a tudásom sem gyarapítottam annyira, mint akartam. Meg alapból kicsit úgy érzem, hogy "kimaxoltam" a lehetőségeimet, nem én fogom megváltani a világot csak leélek még 30 évet és ennyi.
13/17 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy jelenleg nem egy idegbeteg munkahelyen vagyok, jobb, de összesítve ugyanaz a helyzet, érzet, stb.
16/17 anonim válasza:
Nem. Sokkal motiválatlanabb, céltalanabb vagyok, kevesebb az életkedvem is...
17/17 anonim válasza:
Munka,fizetés tekintetében akkor egy két fokkal jobban elégedettebb voltam.
Barát,párkapcsolat terén majdnem ugyanaz a helyzet.Tehát összességében akkor elégedettebb voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!