Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kezdenél az életeddel, ha...

Mit kezdenél az életeddel, ha 20 éves fiú lennél?

Figyelt kérdés

Gondolkoztál már azon, hogy hogy indulnál neki az életnek?

Minden korosztálynak szól a kérdés, de elsősorban a 20+os válaszok érdekelnek. Mit kezdenél most magaddal, ha újra 20 éves lehetnél?

2017. júl. 19. 05:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Elmennék egyetemre, valószínűleg ugyanarra a szakra, ahova jártam.
2017. júl. 19. 05:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Az orvosi egyetemre mennék, nem oda, ahová jártam.
2017. júl. 19. 06:34
 3/12 anonim ***** válasza:
54%

20 évesen volt 3 szakmám (érettségi mellett 2 felnőttképzést letoltam) és akkor kezdtem főállásban dolgozni, nem csinálnám másképpen, de hamarabb kezdenék játékfejlesztéssel foglalkozni és többet tanulnék :)

mondjuk így sem vagyok lemaradva, most 24 évesen szerencsére megérte ez a 10 éves tanulási folyamat

sokan 20(+) évesen ott tartanak, hogy azt se tudják mit akarnak az élettől

ha ilyen lennék, akkor megkeresném, hogy miben van tehetségem, milyen lehetőségeim vannak és kiválasztanám a számomra megfelelő irányt, tanulnék tanulnék tanulnék

nem 40 évesen akarnék rájönni anyámék nyakán gyári munkásként, hogy "bakker elment 20 évem"

2017. júl. 19. 06:37
 4/12 anonim ***** válasza:

20 évesen otthagytam az egyetemet, kimentem külföldre, eleinte dolgoztam és nyelvet tanultam, aztán beiratkoztam egy kinti egyetemre. Most sem csinálnám máshogy.

25/N

2017. júl. 19. 06:41
 5/12 anonim ***** válasza:

- más szakra jelentkeznék

- sokkal gátlástalanabb lennék hogy előrébb jussak az életben

2017. júl. 19. 08:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Lustálkodás, gépezés helyett szénné tanulnám magam, főleg idegen nyelvek szempontjából. Pihenésképp igyekeznék minél több csajt megfektetni. Sokat sportolnék, és rámenősebb lennék. Gondolom 20 éves fiú vagy. Csináld pontosan ezeket!

42/F

2017. júl. 19. 11:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha ugyane fejlődési szinten lrnnék, emlékek nélkül, náshogy léteznék, de ugyanezeket csinálnám.

Furán gondolkodtok.., nem tudjátok miért vagytok itt.

2017. júl. 19. 13:08
 8/12 anonim ***** válasza:
20 éves lány vagyok, úgyhogy ugyanazt amit most, csak más lenne a lábaim között.
2017. júl. 23. 09:54
 9/12 anonim ***** válasza:

,,Bátrabb,, lennék. Minden értelemben. Több dolgot kipróbálnék. Szabadabban élnék, nem a saját korlátaim által megkötötten. Tanulj. Az okos pasikat bírják a nők:))

42/N

2017. júl. 23. 09:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindent megtennék azért, hogy legyen egy jó diplomám. Szabadidőmben pedig minél több barátot szereznék. Sportolnék (pl futás, úszás, bicaj), hogy jól nézzek ki és fitt legyek.
2017. júl. 24. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!