Mit kezdenél az életeddel, ha 20 éves fiú lennél?
Gondolkoztál már azon, hogy hogy indulnál neki az életnek?
Minden korosztálynak szól a kérdés, de elsősorban a 20+os válaszok érdekelnek. Mit kezdenél most magaddal, ha újra 20 éves lehetnél?
20 évesen volt 3 szakmám (érettségi mellett 2 felnőttképzést letoltam) és akkor kezdtem főállásban dolgozni, nem csinálnám másképpen, de hamarabb kezdenék játékfejlesztéssel foglalkozni és többet tanulnék :)
mondjuk így sem vagyok lemaradva, most 24 évesen szerencsére megérte ez a 10 éves tanulási folyamat
sokan 20(+) évesen ott tartanak, hogy azt se tudják mit akarnak az élettől
ha ilyen lennék, akkor megkeresném, hogy miben van tehetségem, milyen lehetőségeim vannak és kiválasztanám a számomra megfelelő irányt, tanulnék tanulnék tanulnék
nem 40 évesen akarnék rájönni anyámék nyakán gyári munkásként, hogy "bakker elment 20 évem"
20 évesen otthagytam az egyetemet, kimentem külföldre, eleinte dolgoztam és nyelvet tanultam, aztán beiratkoztam egy kinti egyetemre. Most sem csinálnám máshogy.
25/N
- más szakra jelentkeznék
- sokkal gátlástalanabb lennék hogy előrébb jussak az életben
Lustálkodás, gépezés helyett szénné tanulnám magam, főleg idegen nyelvek szempontjából. Pihenésképp igyekeznék minél több csajt megfektetni. Sokat sportolnék, és rámenősebb lennék. Gondolom 20 éves fiú vagy. Csináld pontosan ezeket!
42/F
Ha ugyane fejlődési szinten lrnnék, emlékek nélkül, náshogy léteznék, de ugyanezeket csinálnám.
Furán gondolkodtok.., nem tudjátok miért vagytok itt.
,,Bátrabb,, lennék. Minden értelemben. Több dolgot kipróbálnék. Szabadabban élnék, nem a saját korlátaim által megkötötten. Tanulj. Az okos pasikat bírják a nők:))
42/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!