Miért fordulnak ki ennyire magukból a kisdiákjaim?
Pedagógusok, elsősorban nagy tapasztalattal bíró tanítók véleményére volnék kíváncsi.
Hallgató vagyok, aki gyakorlaton nem egyszer tapasztalta, hogy amikor az igazgató bejön óralátogatásra, a diákjai egyszerűen megbolondulnak: az addig békésen dolgozó kicsik (másodikos gyerekek)rövid időn belül sokkal hangosabbakká, kezelhetetlenebbekké válnak.
Amint az igazgató kimegy, a gyerekek megnyugodnak, visszaáll a csendesebb tevékenység.
Én feszült vagyok, amikor bent van az igazgató, hiszen nem jó mások előtt produkálni magunkat, de nem tudom, az én feszültségemet vennék át a gyerekek és így ütközne ki rajtuk?
Amikor a mentorom van bent, akkor teljesen normálisan zajlanak az órák.
"amíg ő jelen van, a gyerekek úgy érezhetik, hogy kicsit több teret kapnak"
De hát pont fordítva kellene, hogy legyen. Én emlékszem anno, amikor az igazgató bejött hozzánk meg se merünk mukkanni, nemhogy még jóval hangosabbak lettünk volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!