Hogyan reagáljak a piszkálódásukra?
Félévkor átmentem esti iskolába, 10. osztályos vagyok. Nem vagyok senkivel jóban az osztàlyból de úgy gondoltam rosszban sem.
Az előző iskolából vannak barátnőim és ebben az osztályban senki nem volt annyira szimatikus, hogy létfontosságúnak tartsak újakat is találni.
Nem közeledtem senki fele, egyedül ülök de semmi bajom nincs ezzel hiszen kizárólag tanulni járok oda.
Pár hete elkezdett pár 40 év körüli (amúgy anyukák) piszkálódni. (Az osztályba korombeliek és anyukám korabeliek is járnak)
Ha köszönök nekik nem köszönnek vissza. Ha nekik külön nem köszönök akkor viszont mikor elmegyek mellettünk hangosan külön “sziaa” “hello”-znak.
Azt hittem senkinek sincs velem problémája mert okot nem adtam rà de ezt most nem tudom mire vélni.
Mi lehet a bajuk velem van valami tippetek? Hogyan reagálnál erre a helyemben? Én rontottam el valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!