Igaz az, hogy akinek van csemetéje sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb?
Figyelt kérdés
2019. márc. 31. 17:37
1/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Sok nehézséggel jár egy gyermek, mint ahogy boldogsággal is persze, de csak abban az esetben, ha tényleg szerették volna azt a gyereket.
2/9 anonim válasza:
Nem.
Írd be google-ba, hogy childfree couples happier, kiad egy csomó cikket.
3/9 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem általános. Akik boldog kapcsolatban élnek, jól megvannak egymással, mindkét fél szereti és tiszteli egymást, ott valóban hozhat egy sokkal kiteljesültebb boldogságot egy gyerek, de nagyon sok esetben sajnos mivel a gyerekvállalás, gyereknevelés nehéz, sok gonddal, lemondással jár, így bizonyos szempontból inkább mondanám boldogtalanabbnak, kiegyensúlyozatlanabbnak az embert gyerekvállalás után, mint amilyen előtte volt.
4/9 anonim válasza:
Tavaly ültettem néhányat a kertbe. Most már látom, ahogy fejlődnek, gondozgatom őket. Határozottan boldogabb vagyok tőlük, ha rájuk nézek. Szóval igen!
5/9 anonim válasza:
Nem hinném, csak mondjuk a serdülő korig, ott aztán történik az izgalom...
6/9 anonim válasza:
faiskolában dolgozom és boldog-boldogtalan jön tanácsért vásárlás után is, úgyhogy igen, kiegyensúlyozzák egymást
7/9 anonim válasza:
A legnagyobb baromságok között van ez a kijelentés.
Végtelenül szűk látókörre vall, ha valaki a gyerektől teszi függővé a boldogságát
8/9 anonim válasza:
Hát, aki szülés utáni depressziótól szenved, az például tuti nem boldog.
9/9 anonim válasza:
Nem igaz. Én most, 20 év távlatából mondom azt, hogy boldogabb lettem volna, ha nem szülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!